Ρεάλ με κάλυψη στη Βαρκελώνη, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους σε υψηλή απόδοση




Είναι μία Κυριακή-όνειρο για κάθε ποδοσφαιρόφιλο, καθώς διεξάγονται ντέρμπι σε όλη την Ευρώπη, που καθηλώνουν και κόβουν την ανάσα! Ισπανία, Αγγλία, Ιταλία και Γαλλία βρίσκονται στο επίκεντρο, ενώ στην Ελλάδα είναι προγραμματισμένος ο κρίσιμος αγώνας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Μάθε ποια είναι τα νεα online casino live!

1158. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ (18:30)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Λίβερπουλ στο «Ολντ Τράφορντ» και θέλει να μπει ξανά στον… ίσιο δρόμο, σε επίπεδο Πρωταθλήματος. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έχουν χάσει την επαφή τους με την κορυφή και την πρωτοπόρο Τσέλσι, καθώς απώλεσαν συνολικά 8 βαθμούς στα τελευταία τρία παιχνίδια τους κόντρα σε Άστον Βίλα, Έβερτον και Λέστερ (0-1-2).



Από την πλευρά τους, οι «Κόκκινοι» παραμένουν αήττητοι σε Πρέμιερ και Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά κι εκείνοι βρίσκονται στο -4 από τους Πρωταθλητές Ευρώπης. Οι γηπεδούχοι έχουν απουσίες, αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο παίζει κανονικά. Οι φιλοξενούμενοι έχουν όλα τα βασικά τους «όπλα» διαθέσιμα.

Προγνωστικό: To ρίσκο στο αουτσάιντερ που παίζει εντός έδρας δεν είναι παράλογο, σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις, όπου κυριαρχούν το πάθος, η θέληση, η αποφασιστικότητα… Έτσι, επιλέγουμε τον άσο με απόδοση 3.10.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκστο Foxbet!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.