Νέα Ερυθραία: Νεκρός ο ένας υπάλληλος εταιρείας φυσικού αερίου




Σε τραγωδία εξελίσσεται το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στην Νέα Ερυθραία σε δυο υπαλλήλους εταιρείας φυσικού αερίου καθώς ο ένας έχασε τη ζωή του. Ο άτυχος άνδρας γεννημένος το 1978 είχε δεχθεί σφαίρες στην κοιλιακή χώρα και είχε μεταφερθεί στο ΚΑΤ όμως δεν τα κατάφερε. Ο δεύτερος υπάλληλος νοσηλεύεται και αυτός στο νοσοκομείο με τραύματα στην πλάτη.

Οι δυο υπάλληλοι δέχθηκαν επίθεση από έναν άγνωστο άνδρα στην Κηφισιά και συγκεκριμένα σε περιοχή στη Νέα Ερυθραία. Ο δράστης έμενε σε κοντινή απόσταση από το σημείο που βρίσκονταν οι δυο υπάλληλοι πήρε το όπλο του, περπάτησε περίπου 30 με 40 μέτρα και πυροβόλησε τουλάχιστον 5 φορές τους άτυχους άνδρες.

Στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του για να ξαναγεμίσει και να πυροβολήσει ξανά. Την ώρα που επέστρεφε στους δυο άνδρες έφτασε η αστυνομία και άρχισε να τρέχει προς το σπίτι του, αφήνοντας το πιστόλι στην πυλωτή. Οι άνδρες της αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψή του.

Ο δράστης είναι περίπου 40 ετών και σύμφωνα με πληροφορίες φώναζε «μου έχεις κάνει μάγια» και βρισκόταν σε πολύ περίεργη κατάσταση. Μάλιστα όπως λένε οι γείτονες η συμπεριφορά του ήτα γενικά προβληματική και είχε δημιουργήσει αρκετές φορές προβλήματα στη γειτονιά. Πηγή: newsit.gr



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.