Η μοναξιά του Νέμπο




Γράφει ο Στέφανος Μαρολαχάκης – Όλες οι πληροφορίες για την betsson

Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην είχε καλό ποσοστό από την περιφέρεια στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα (6/26), αλλά αυτά τα έξι εύστοχα τρίποντα ήταν αρκετά για να επιβεβαιώσουν την επιλογή μας για την ομάδα με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα, καθώς οι Καταλανοί έμειναν στα 5 και έτσι πληρωθήκαμε το εξαιρετικό 2.15. Σήμερα θα ασχοληθώ και πάλι με τον αγώνα του Ολυμπιακού, επιλέγοντας ένα ειδικό παίκτη της Ζαλγκίρις.

Η Ζαλγκίρις είναι η απογοήτευση της σεζόν σε αυτό το ξεκίνημα της EuroLeague. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι είναι η μοναδική ομάδα -μέχρι στιγμής- που έχει αλλάξει προπονητή, με τον Γιούρι Ζντοβτς να έχει πάρει τη θέση του Μάρτιν Σίλερ. Οι Λιθουανοί αντιμετωπίζουν ένα σημαντικό πρόβλημα στη ρακέτα, το οποίο έγινε ακόμα μεγαλύτερο μετά τον τραυματισμό του βασικού τους σέντερ, Τζόφρεϊ Λοβέρν, ο οποίος δεν θα παίξει στο ΣΕΦ.

Ο παίκτης που καλείται να σηκώσει μεγαλύτερο βάρος στη ρακέτα μετά τον τραυματισμό του Γάλλου, είναι ο Τζος Νέμπο, ένας αθλητικός Αμερικανός που διανύει την πρώτη του σέζον στην EuroLeague και έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις. Είναι παίκτης που κυνηγάει τα ριμπάουντ, τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά και θεωρώ ότι μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στη ρακέτα του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» άλλωστε, παρά τις πολύ καλές εμφανίσεις τους στις πρώτες τρεις αγωνιστικές, δεν έχουν καταφέρει να ελέγξουν τα ριμπάουντ, αφού οι αντίπαλοί του ξεπερνούν σταθερά τα 10 επιθετικά. Η σημερινή επιλογή, λοιπόν, είναι το Over 6.5 ριμπάουντ του Νέμπο στο 1.87.



Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Euroleague στο Foxbet

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.