“Έφυγε” από τη ζωή η αγωνίστρια της Πικροδάφνης, Ευαγγελία Δημητρίου
Η Ευαγγελία Δημητρίου ήταν γνωστή για τις μάχες που έδινε για το ρέμα της Πικροδάφνης μέσα από την Κίνηση Πολιτών Ηλιούπολης. Σύμφωνα με ανάρτηση του δημάρχου Ηλιούπολης, Γιώργου Χατζηδάκη, έφυγε από τη ζωή μετά από σκληρή μάχη με την ασθένεια που δοκιμάζει την σύγχρονη ανθρωπότητα. Η κηδεία της θα γίνει την Τετάρτη 13/10/21 και ώρα 11:00 στο νεκροταφείο της Ηλιούπολης. Δείτε τι αναφέρει ο δήμαρχος:

Η συμπολίτισσά μας Ευαγγελία Δημητρίου, η δραστήρια και δυναμική αγωνίστρια της Κίνησης Πολιτών Ηλιούπολης δεν είναι πια μαζί μας, μετά από σκληρή μάχη με την ασθένεια που δοκιμάζει την σύγχρονη ανθρωπότητα.
Γνωστή για την ευαισθησία και τους αγώνες της για το Περιβάλλον και ιδιαίτερα για την προστασία του ρέματος της Πικροδάφνης, πρόσφατα ξεκινήσαμε κοινή προσπάθεια για την διατήρησή του και την επαναφορά της κοίτης του στην αρχική της μορφή, με εφαρμογή των κανόνων της Φυσικής μηχανικής.
Στη μνήμη μας θα παραμείνει ως σύμβολο δυναμικού και ενεργού πολίτη και προτείνω να την τιμήσει ο Δήμος μας με την καθιέρωση της γιορτής της Πικροδάφνης με το όνομά της. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της.


“Ή συμμορφώνεστε ή φεύγετε” – Tελεσίγραφο του Δήμου Αλίμου για την κακοποίηση του παραλιακού μετώπου
Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.