Αγιασμός σε δύο ολοκαίνουργιες σχολικές δομές στη Γλυφάδα





Δύο παραμυθένιες δομές, σύγχρονες, ολοκαίνουργιες, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, που λειτουργούν από τη φετινή σχολική χρονιά στην πόλη, πήραν σήμερα την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης κ.κ. Αντωνίου, παρουσία του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου.
Πρόκειται για το βιοκλιματικό νηπιαγωγείο στην Τερψιθέα (επί της οδού Αγίου Νεκταρίου), το οποίο στεγάζει έξι τμήματα νηπίων λύνοντας ένα μεγάλο πρόβλημα στην Άνω Γλυφάδα, καθώς και τον Ζ’ Βρεφονηπιακό Σταθμό, στην περιοχή της Τερψιθέας, που είναι ο πέμπτος ολοκαίνουργιος και πρότυπος σταθμός ο οποίος κατασκευάστηκε και παραδόθηκε από την αρχή της θητείας του Γιώργου Παπανικολάου στον Δήμο Γλυφάδας, τον Σεπτέμβριο του 2014


«Οι στιγμές αυτές, που παραδίδουμε στα παιδιά μας τα σχολεία που τους αξίζουν, μας κάνουν να ξεχνάμε κόπους, δυσκολίες και εμπόδια», είπε ο κ. Παπανικολάου, για να προσθέσει: «Τα σχολεία αυτά είναι καλύτερα και μεγαλύτερα από εκείνα που είχαμε πριν, καλύτερα και από ιδιωτικά, είναι σχολεία σύγχρονων ευρωπαϊκών προδιαγραφών, που ανταποκρίνονται στις πιο υψηλές απαιτήσεις κάθε οικογένειας. Συνεχίζουμε με πολλές ακόμα νέες προσπάθειες, για όλα τα παιδιά της Γλυφάδας μας, οι οποίες είναι σε πλήρη εξέλιξη».


«Είναι μεγάλη μας χαρά και περηφάνια όταν ανοίγουν τις πύλες τους τέτοιας κατηγορίας σχολεία για τα παιδιά της πόλης μας. Είναι φτιαγμένα με πολλή αγάπη και τα πιο σύγχρονα υλικά. Συνεχίζουμε», τόνισε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Περικλής Δορκοφίκης. Στις τελετές του Αγιασμού παρέστησαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Πόλης Γιάννης Σκαλτσάς, μαζί με τον πατέρα του, πρώην Αντιδήμαρχο, εκπαιδευτικό Θανάση Σκαλτσά, η Πρόεδρος του ΚΑΠΠΑ Μαίρη Παπάζογλου και η Αντιπρόεδρος Ελένη Καράχου-Σκούταρη.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.