«5ος Νυχτερινός Αγώνας ¨Kallithea Night Run 2021¨» – Διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων το Σάββατο στη Θησέως




Λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία: «5ος Νυχτερινός Αγώνας ¨Kallithea Night Run 2021¨» το Σάββατο 23/10/2021 θα πραγματοποιηθούν οι κατωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδούς περιοχής Δήμου Καλλιθέας, ως εξής:

  • Σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων κατά τις ώρες 19.00΄-22.00΄, στην οδό Ελ. Βενιζέλου (Θησέως), στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Ποσειδώνος (παλαιά Παραλιακή) και της οδού Σκίππη-Σκρά και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Προσωρινή απαγόρευση της στάσης-στάθμευσης των οχημάτων κατά τις ώρες 16.00΄-22.00΄,στην οδό Ελ. Βενιζέλου (Θησέως), στην πλευρά του ρεύματος κυκλοφορίας προς Αθήνα και στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Ποσειδώνος (παλαιά Παραλιακή) και της οδού Πεισιστράτους.

  Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν την κίνησή τους στις παραπάνω οδούς και να ακολουθήσουν τις υποδείξεις των  τροχονόμων.

Το αγαπημένο μας νυχτερινό ραντεβού δίνεται για 5η χρονιά το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 στην Πλατεία Τζιτζιφιών στην Καλλιθέα!!!

Οι δρομείς θα φωτίσουν και πάλι μετά από ένα χρόνο απουσίας, τους δρόμους της Καλλιθέας κάνοντας τη νύχτα-μέρα φορώντας τους ειδικούς φακούς, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα!!!
Τον αγώνα διοργανώνει ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας-Μοσχάτου-Ταύρου με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας, του Σ.Ε.Γ.Α.Σ, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ενώ εντάσσεται στις δράσεις του Be Active HELLAS.



Η Πρωταθλήτρια Ξιφασκίας με αμαξίδιο και Πρέσβειρα του Be Active HELLAS αλλά και του Kallithea Night Run για δεύτερη φορά, Κέλλυ Λουφάκη θα συμμετάσχει στη διαδρομή των 2,5 km, στην οποία θα συμμετέχουν και παιδιά ΑμεΑ.

Αξίζει να τονίσουμε ότι μαζί μας στο 5ο Kallithea Night Run θα είναι και το “Όραμα Ελπίδας” με σκοπό την ενημέρωση και την εγγραφή νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών για ακόμα περισσότερες ελπίδες ζωής, στέλνοντας το μήνυμα «Δώσε Ελπίδα, Δώσε Ζωή»!

Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν με απόλυτη ασφάλεια σύμφωνα με το εγκεκριμένο υγειονομικό πρωτόκολλο από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Αγωνιστικές διαδρομές:

10km – 5km – 2,5 km

Ώρες εκκίνησης: 

2,5 km -10 km: 19:30

5 km: 21:30

Σας περιμένουμε να φωτίσουμε για 5η χρονιά την Καλλιθέα!!! www.kallitheanightrun.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.