Γλυφάδα: Φωταγωγήθηκε ροζ για τον καρκίνο του μαστού το παλαιό δημαρχείο (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Τον Παγκόσμιο Μήνα κατά του Καρκίνου του Μαστού τίμησε ο Δήμος Γλυφάδας με συμβολική φωταγώγηση ενός εμβληματικού κτιρίου της πόλης: του παλαιού Δημαρχείου επί της παραλιακής λεωφόρου Ποσειδώνος. «Η πρόληψη σώζει ζωές και η πιο διαδεδομένη μορφή καρκίνου, που σύμφωνα με τον ΠΟΥ είναι ο καρκίνος του μαστού, μπορεί να αντιμετωπισθεί πλήρως εάν διαγνωστεί στα πρώτα στάδια. Το μήνυμα που στέλνουμε εδώ, από τη Γλυφάδα μας, σε όλες τις γυναίκες είναι να φροντίζουν την υγεία τους και να εξετάζονται συχνά», δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Την εκδήλωση φωταγώγησης, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ, τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, οι Αντιπεριφερειάρχες Δήμητρα Νάνου και Μαίρη Κουρή, ο Αντιδήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Βουλευτής Βασίλης Σπανάκης, ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης, η πρόεδρος του κινήματος «Take Me Home Αθηνά Τρανούλη, η ηθοποιός Ελένη Φιλίνη και πολλοί αυτοδιοικητικοί παράγοντες. Νωρίτερα το πρωί, η Γλυφαδιώτισσα Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη, είχε επισκεφθεί το χώρο, όπου πραγματοποιήθηκε επί δύο ημέρες φιλανθρωπικό μπαζάρ των χειροτεχνών της Γλυφάδας. Την πρωτοβουλία για τη διοργάνωση της εκδήλωσης και των παράπλευρων δράσεων είχε ο Σύλλογος «Μαζί για τη Ζωή» και η Πρόεδρός του, Δημοτική Σύμβουλος Γλυφάδας Σάσα Πατεράκη, την οποία συνεχάρησαν όλοι για την πλούσια δραστηριότητά της.


Ανδρέας Κονδύλης: Προστατεύουμε και διεκδικούμε τα συμφέροντα του Δήμου και του πολίτη, και δεν κάνουμε πίσω ούτε εκατοστό!!
Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.