Το δημοτικό συμβούλιο Ηλιούπολης θα αποφασίσει για τη μετονομασία του κολυμβητηρίου σε “Δημοτικό Κολυμβητήριο «Μάνος Ζερδεβάς»




Ο δήμαρχος Ηλιούπολης, Γιώργος Χατζηδάκης, υποδέχθηκε στο Δημαρχείο τον Ολυμπιονίκη με την Εθνική Ομάδα Πόλο και κάτοικο της πόλης, Μάνο Ζερδεβά τον οποίο συνεχάρη για την μεγάλη επιτυχία της Εθνικής μας και την προσωπική του συμβολή στην κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου, στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Τον ενημέρωσε ότι ως δημοτική αρχή υποστηρίζει την πρόταση του «Γ. Σ. Ηλιούπολης», από όπου και ξεκίνησε το πόλο ο αθλητής, για την μετονομασία του Δημοτικού Κολυμβητήριου ως «Μάνος Ζερδεβάς» και μετά από τις απαραίτητες διαδικαστικές προετοιμασίες θα φέρει σε προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο την πρόταση αυτή.

Συζήτησε ακόμη για τα ζητήματα του αθλητισμού και του πόλο στην πόλη και συμφώνησαν να εργαστούν από κοινού για την προώθηση γενικά του αθλητισμού, του συγκεκριμένου αθλήματος της υδατοσφαίρισης, αλλά και των αθλητικών ιδεωδών ιδιαίτερα στους νέους, που ακόμα δοκιμάζονται από τις συνέπειες των περιορισμών λόγω της πανδημίας.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.