Τα αστυνομικά τμήματα Περιστερίου και Ασπροπύργου επισκέπτεται ο Τάκης Θεοδωρικάκος
Τα αστυνομικά τμήματα Περιστερίου και Ασπροπύργου επισκέπτεται από το πρωί ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος βάζοντας σε εφαρμογή το δόγμα «ασφάλεια για όλους παντού», που ανακοίνωσε ως κύριο άξονά του με την ανάληψη των καθηκόντων του.

Ο υπουργός φτάνοντας στο Α’ αστυνομικό τμήμα Περιστερίου συνοδευόμενος από τον αρχηγό της ΕΛΑΣ, αντιστράτηγο Μιχάλη Καραμαλάκη τόνισε κατ΄αρχήν ότι η Ελληνική Αστυνομία συμμετέχει μαζί με την υπόλοιπη Ελλάδα στο τριήμερο πένθος για τον Μίκη Θεοδωράκη, ενώ για τον σκοπό της επίσκεψής του ανέφερε ότι θα συνεχίσει να επισκέπτεται όλα τα αστυνομικά τμήματα και τις ευαίσθητες περιοχές προκειμένου να έχει προσωπική άποψη για τα προβλήματα.

Όπως είπε, επέλεξε να ξεκινήσει από τη μεγαλύτερη γειτονιά της Αττικής και την περιοχή με την πιο μεγάλη εγκληματικότητα για να συζητήσει με τους αστυνομικούς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθώς και τους τοπικούς παράγοντες προκειμένου να ενεργοποιηθεί η αστυνομία για την καλύτερη και την πιο αποτελεσματική αστυνόμευση των περιοχών. Για το λόγο αυτό, μετά το αστυνομικό τμήμα ο κ. Θεοδωρικάκος μεταβαίνει στο δημαρχείο Περιστερίου και στη συνέχεια θα επισκεφθεί το αστυνομικό τμήμα Ασπροπύργου και το δημαρχείο της περιοχής. Πηγή: ΑΠΕΔιαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.