Πέθανε 55χρονος από κορωνοϊό – Ήταν εμβολιασμένος




Ένας ακόμα εμβολιασμένος άφησε την τελευταία του πνοή από επιπτώσεις του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τα όσα έκανε γνωστά το evima.gr, ο άνδρας νοσηλευόταν εδώ και μέρες σε κλινική Covid-19 του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα λίγες ώρες πριν, είχε αφήσει την τελευταία της πνοή από επιπλοκές του κορωνοϊού μια 80χρονη από τη Χαλκίδα.

Ωστόσο, η είδηση ότι ένας πλήρως εμβολιασμένος μόλις 55 ετών έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή συγκλονίζει. Ο άνδρας ήταν πλήρως εμβολιασμένος, αλλά είχε σοβαρά υποκείμενα νοσήματα. Νοσηλευόταν από αρχές Σεπτεμβρίου στο Νοσοκομείο και καταγόταν από το χωριό Αλέξη Καρύστου.



Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Πέθανε 55χρονος από κορωνοϊό – Ήταν εμβολιασμένος

  • 11/09/2021 at 11:35 πμ
    Permalink

    ΜΕ ΤΟΣΟΥς ΜΑΙΜΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥς (ΠΛΑΣΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΚΑΣΙΑ; ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΠΡΟΦΥΛΑΣΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΑΛΑΛ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΡΡΡΟΠΟΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΚΑΙΤΟ ΙΙΚΟ ΦΟΡΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ, ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ; ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ .

    Απαντήστε
    • 12/09/2021 at 1:01 πμ
      Permalink

      xaaxaxaxaaxx Σοφοκλή πως φαίνεται ότι ζεις Ελλάδα ή είσαι κάποιο πληρωμένο τρολ που όπως πάντα τα γυρίζετε όλα..Δεν είναι ο πρώτος που πεθαίνει..σε χωρες οπου εχει εμβολιαστει το 90% πεθαίνουν εμβολιασμένοι γτ δεν έμεινε κανεις ανεμβολίαστος εκτος απο τα μωρά..εκει έχουν πλαστα ποιστοποιητικά κ είναι μαιμούδες?

      Απαντήστε
      • 13/09/2021 at 5:39 πμ
        Permalink

        μα παντα υπαρχη μια μικρη πιθανοτητα τιποτα δεν ειναι 100% σε αυτη τη ζωη.αυριο μπορει να με πατηση αυτοκινητο να μου πεση ενα πιανο στο κεφαλι και εγω δεν ξερω τι.
        δε γινεται ομως να συγκρινουμε τους 2 εμβολιασμενους με τους 14000+ ανεμβολιαστους και να λεμε οτι δεν ειναι καλο το εμβολιο

        Απαντήστε
  • 13/09/2021 at 7:49 μμ
    Permalink

    φενετε οτι οι εμβολιασμενοι ασπάζονται την γραμμη της κυβέρνησης και τους διδουν το δικαίωμα να φέρονται αλαζονικα και χωρις καμια διακρίση και εχουν θεσπιση την αρχη της απολυταρχιας που το λενε πλεον ανοικτα δεν εχετε δικαιώματα είστε σκλαβοι οχι πολιτες να δω τι αλλο θα σκεφτουν αφου ειναι φανερο οτι η μιζα ειναι τεραστια και επειδη δεν εχουν να χασουν οτι ηταν η χωρα το εχη χαση δεν εχουν περαση πολλα χρονια απο το πουλι της χουντας τωρα εχουμε το πουλι του μητσοτακη ουτε προσωπικά δεδομένα υπάρχουν ουτε το ιατρικος ορκος να θυμισω μονο το ποσο αντιστασιακος ειναι ο προθυπουργος να προταθεί αναμεσα στους ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΜΟΥΣΤΑΚΛΗ ΘΕΩΔΩΡΑΚΗ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ ΠΑΠΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.