Πένθος στον Δήμο Αλίμου για τον θάνατο του Κοσμά Καλαμαρά – Δεν πρόλαβε να χαρεί την πρόσφατη μονιμοποίησή του




Ένας αξιόλογος και εργατικός υπάλληλος του δήμου Αλίμου, ο Κοσμάς Καλαμαράς έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, σε ηλικία 66 ετών, το πρωί του Σαββάτου. Ο Κοσμάς εργαζόταν στο τμήμα μεταφόρτωσης απορριμμάτων της Υπηρεσία Καθαριότητας. Ξαφνικά ενώ βρισκόταν στη δουλειά αισθάνθηκε αδιαθεσία. Συνάδελφοί του προσπάθησαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ. Τον μετέφεραν στο Ασκληπιείο Βούλας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του που μάλλον οφείλεται σε ανακοπή. Τα ακριβή αίτια θα διαπιστωθούν από τη νεκροτομή.

Ο Κοσμάς ο οποίος διακρινόταν για το χιούμορ του ήταν αγαπητός σε όλους τους συναδέλφους του. Εργαζόταν στον δήμο τα τελευταία 20 χρόνια με συμβάσεις που ανανεώνονταν κάθε λίγο. Πρόσφατα έγινε μόνιμος μετά από απόφαση του δικαστηρίου και σε δύο χρόνια θα έβγαινε στη σύνταξη. Δυστυχώς δεν πρόλαβε…

“Καλό ταξίδι Κοσμά μου αγαπημένε μου φίλε και συνεργάτη” έγραψε στη σελίδα της στο facebook η αντιδήμαρχος Δώρα Σύρμα, ενώ συγκινητικά είναι και τα σχόλια των συναδέλφων του:

“Σήμερα χάσαμε έναν εξαιρετικό συνάδελφο και φίλο, καλό οικογενειάρχη, εργατικό και με πολύ χιούμορ. Καλό παράδεισο Κοσμά. Θα μας λείψεις”



“Καλό παράδεισο να έχει ο Κοσμάς. Ωραίος άνθρωπος, τίμιος μπεσαλής και σταράτος. Είμαι τυχερός που τον γνώρισα. Είχα μαζί του πολλές συζητήσεις και τελειώνοντας τις με χαμόγελο. Τον είδα Παρασκευή μεσημέρι που σχόλασα. Καλό παράδεισο και τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του”.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.