Παλαιό Φάληρο: Βανδαλισμοί σε τάφους στην κηδεία του Mad Clip




Βανδαλισμοί σημειώθηκαν κατά την διάρκεια της κηδείας του Mad Clip. Εκατοντάδες άτομα ανέβηκαν πάνω σε τάφους και τους κατέστρεψαν, όπως το μνήμα μιας 20χρονης.

“Ταφος διαλυμενος μετα την κηδεια του Mad Clip στο Παλαιο Φαληρο 20 ετων ηταν η κοπελα στον ταφο οι περισσοτεροι παρευρισκομενοι πατουσαν πανω στους ταφους λεγεται ΚΑΤΑΝΤΙΑ”

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του κοιμητηρίου του Παλαιού Φαλήρου, Κωνσταντίνο Τεντόμα οι ζημιές που προκλήθηκαν ήταν στον τάφο της κοπέλας και σε δύο -τρία στηθαία σε άλλους τάφους όπου εκεί η ζημιά έχει ήδη αποκατασταθεί.



«Η συρροή του κόσμου ξεκίνησε από τις 14.00 το μεσημέρι της ημέρας που έγινε η κηδεία του Mad Clip.Ήταν πάρα πολλά τα άτομα και προσπαθούσαμε να τους βάλουμε σε μια τάξη γιατί είχαμε κι άλλες κηδείες εκείνη την ημέρα. Οι περισσότεροι υπάκουσαν αλλά υπήρχαν βέβαια και κάποιοι που σκαρφάλωναν και πηδούσαν από τις μάντρες για να μπουν μέσα στο κοιμητήριο. Υπήρξαν ζημιές γιατί ήταν πολύς ο κόσμος και συγκεκριμένα προκλήθηκαν ζημιές στον τάφο της κοπέλας και σε δύο-τρία στηθαία σε άλλους τάφους όπου εκεί η ζημιά έχει ήδη αποκατασταθεί».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.