Παλαιό Φάληρο: Πολιτιστικό Φεστιβάλ «ΛΥΡΙΚΟΣ ΝΟΤΟΣ»




O Δήμος Παλαιού Φαλήρου  στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ «ΛΥΡΙΚΟΣ ΝΟΤΟΣ»,  το οποίο συνδιοργανώνεται από την Εθνική Λυρική Σκηνή και το Σύνδεσμο Δήμων Νότιας Αττικής  – Καλλιθέα, Παλαιό Φάληρο, Άλιμο, φιλοξενεί και παρουσιάζει κύκλο μουσικών πολιτιστικών εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους, από τις 24 Σεπτεμβρίου ως τις 10 Οκτωβρίου.

Η εκκίνηση του κύκλου των εκδηλώσεων στο Παλαιό Φάληρο δίνεται το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου, στις 12.00,  στον Πολυχώρο του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου,Τερψιχόρης 51, με τo Μουσικό Παραμύθι – Όπερα των Θοδωρή Οικονόμου και Μαριβίτας Γραμματικάκη,  «Να μην και θα».

Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το Μουσικό αυτό παραμύθι σε δύο παραστάσεις και την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου επίσης στον Πολυχώρο  Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου, στις 12.00 &15.00 αντίστοιχα.

Ακολουθεί το Σάββατο 2 Οκτωβρίου  στην παραλία Πάρκου Φλοίσβου,  στις 19.30, το «Πολιτιστικό Λεωφορείο» παρουσιάζοντας μουσική και τραγούδια από το θέατρο και τον Ελληνικό κινηματογράφο.



Η αυλαία των εκδηλώσεων πέφτει την Κυριακή 3 Οκτωβρίου , στις  20.00, όπου στην Πλατεία Φιλικής Εταιρείας  θα παρουσιαστεί «Γκαλά Οπερας» με άριες και  ρεπερτόριο των πιο γνωστών δημιουργών και με τη συμμετοχή διακεκριμένων μονωδών της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. (Σε περίπτωση βροχής , η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου). 

Σημειώνεται, ότι οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν με την αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας που έχει θέσει ο ΕΟΔΥ και οι αρμόδιες αρχές για την αποφυγή της διασποράς του COVID-19 . 

Τονίζεται , ότι η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι απαραίτητη στην είσοδο, στην έξοδο και σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, ενώ για  λόγους ασφαλείας και για την αποφυγή καθυστερήσεων και συνωστισμού, συνιστάται η έγκαιρη προσέλευση, τουλάχιστον 1 ώρα πριν από την έναρξη της εκδήλωσης.

 Οι χώροι των εκδηλώσεων θα λειτουργήσουν ως μεικτοί, για εμβολιασμένους, νοσήσαντες και για τα πρόσωπα που προσκομίζουν αρνητικό αποτέλεσμα διαγνωστικού ελέγχου (rapid test) 48 ωρών. Οι ως άνω υποχρεώσεις περιλαμβάνουν ανηλίκους από δώδεκα (12) ετών και άνω. Οι ανήλικοι από πέντε (5) έως έντεκα (11) ετών, δύνανται να προσκομίζουν εναλλακτικά, δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test) τελευταίου εικοσιτετραώρου.  Οι θεατές οφείλουν να επιδεικνύουν έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού, νόσησης ή αποτέλεσμα διαγνωστικού ελέγχου (48 ωρών)  και επίδειξη ταυτότητας ή διαβατηρίου.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη με δελτία εισόδου, τα οποία θα διανέμονται μία ημέρα πριν από την έναρξη της κάθε εκδήλωσης αποκλειστικά μέσω της ticket services.  ( https://www.ticketservices.gr/el/greek-national-opera/ )

Αναλυτικές πληροφορίες & πρόγραμμα:

https://lirikosnotos.gr/
https://www.nationalopera.gr
https://www.facebook.com/lirikosnotos

Μέγας Δωρητής ΕΛΣ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.