Νεκρός σε τροχαίο στην παραλιακή ο γνωστός τράπερ Mad Clip (VIDEO)




Την τελευταία του πνοή ύστερα από σοβαρό τροχαίο στην παραλιακή, στο ύψος της Βουλιαγμένης, άφησε τα ξημερώματα της Πέμπτης (02.09.2021) ο γνωστός τράπερ Mad Clip.

Η είδηση πως ο 34χρονος ράπερ σκοτώθηκε σε τροχαίο έχει σοκάρει τους πάντες, όχι μόνο τους φίλους και τους συνεργάτες του με τους οποίους ήταν μαζί σε γάμο λίγη ώρα πριν το αυτοκίνητό του πέσει σε κολώνα αλλά και στους θαυμαστές του, πολλοί από τους οποίους μόλις έμαθαν το νέο έσπευσαν στο σημείο όπου ο Mad Clip ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Όλα έγιναν στις 02:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης και ενώ ο Mad Clip κινούνταν με την Porsche του στην παραλιακή, στο ρεύμα από το Καβούρι προς τη Γλυφάδα.

Και ενώ βρισκόταν στη λεωφόρο Αθήνας κοντά στην εκκλησία της Φανερωμένης, στη Βουλιαγμένη, στο σημείο της μεγάλης ευθείας προς τη Γλυφάδα, το αυτοκίνητο του Mad Clip «καρφώθηκε» σε κολώνα φωτισμού..



Η Porsche έριξε την κολώνα και στη συνέχεια σταμάτησε σε ένα δέντρο. Από την σφοδρή πρόσκρουση μετατράπηκε σε άμορφη μάζα, με τον 34χρονο τράπερ να εγκλωβίζεται στα συντρίμμια.

12 πυροσβέστες με 4 οχήματα που έφτασαν στο σημείο χρειάστηκαν δυο ώρες για να απεγκλωβίσουν τον Mad Clip από την άμορφη μάζα σιδερικών.

Όταν τελικά περίπου στις 4 τα ξημερώματα τον απεγκλώβισαν, ο Mad Clip μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο Ασκληπιείο της Βούλας. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του σε ηλικία μόλις 34 ετών.

Ο Mad Clip (Money and drugs Can’t live in poverty σημαίνει) είχε γεννηθεί στη Νέα Υόρκη από Έλληνες γονείς. Το πραγματικό του όνομα ήταν Πίτερ Αναστασόπουλος. Ήρθε με την οικογένειά του στην Ελλάδα όταν ήταν 13 ετών. Στα 22 του πήγε στην Κύπρο όπου έκανε τις πρώτες του συνεργασίες στην trap μουσική. Επέστρεψε στη γενέτειρά του στη Νέα Υόρκη, αργότερα πήγε στο Λονδίνο και το 2016 εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα. Πηγή: newsit.gr

Δείτε εικόνες σοκ από το σημείο 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.