Κερατέα: Σώθηκε από τη φωτιά και έχασε τη ζωή της από το χέρι του γιου της




Ένα μεγάλο οικογενειακό δράμα κρύβεται πίσω από την δολοφονία της 86χρονης, που έγινε χθες το απόγευμα στο Μαρκάτι Κερατέας. Την άτυχη ηλικιωμένη, που ήταν κατάκοιτη στο σπίτι της, την είχαμε γνωρίσει πρόσφατα, με την μεγάλη πυρκαγιά στην περιοχή, όταν χρειάστηκε να την απεγκλωβίσουν οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, για να μην καεί από τη φωτιά. Η 86χρονη ζούσε στ’ αυτή τη μονοκατοικία με τον 48χρονο γιο της, ο οποίος σύμφωνα με τους περίοικους, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Χθες το βράδυ η αστυνομία, ξαναπήγε στη φτωχική μονοκατοικία, αυτή τη φορά μετά από τηλεφώνημα στο 100 του 48χρονου γιου, ο οποίος ομολόγησε ψυχρά ότι σκότωσε τη μητέρα του με μαχαίρι. Ο μητροκτόνος είπε στους αστυνομικούς ότι είχε προσπαθήσει δύο φορές τον τελευταίο καιρό να μεταφέρει την κατάκοιτη μητέρα του σε κάποιο ίδρυμα, καθώς ο ίδιος είναι άπορος, χωρίς το παραμικρό εισόδημα κι αδυνατούσε να την συντηρήσει και να φροντίσει τις πληγές της από τις κατακλίσεις.

Η μητέρα του όμως δεν ήθελε, αν και δεν είχαν ούτε νερό και το ζέσταιναν σε ένα βαρέλι στην αυλή. Χθες είχαν μια ακόμη έντονη αντιπαράθεση γι’ αυτό το θέμα, για τη μεταφορά της σε κάποιο νοσοκομείο. Η άρνηση όπως είπε ο δράστης, έφερε οργή και τότε ο 48χρονος, τη σκότωσε με μια μαχαιριά. Δεν θεωρεί μάλιστα τον εαυτό του φονιά, πιστεύει ότι λύτρωσε τη μητέρα του και τον ίδιο του τον εαυτό. Κοινωνικές υπηρεσίες; Τί είναι αυτό; Πρόνοια; Αυτό πάλι…Πηγή: Βάιος Σύρρος αστυνομικός συντάκτης στο star



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.