Γλυφάδα: Οργή για τη συμπεριφορά “σερίφηδων” αστυνομικών (VIDEO)
Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το Σάββατο σε γνωστό μαγαζί της Γλυφάδας. Δύο ένστολοι αστυνομικοί μπήκαν για έλεγχο και εντόπισαν έναν πελάτη χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, ο οποίος καθόταν όμως σε χώρο που είναι ανοικτός σε δύο πλευρές και στην οροφή. Στον συγκεκριμένο χώρο επιτρέπεται και το κάπνισμα, αλλά ο ένας από τους αστυνομικούς επικαλούμενος ότι έχει κενό ο νόμος σε αυτούς τους χώρους επέβαλε πρόστιμα και αναστολή λειτουργίας επτά ημερών στο κατάστημα.

Ο υπεύθυνος του καταστήματος οδηγήθηκε στο αυτόφωρο για “αντίσταση κατά της αρχής” επειδή προσπάθησε να εξηγήσει στους αστυνομικούς ότι κάνουν λάθος και μάλιστα όπως θα δείτε και στο βίντεο ενώ βρισκόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και προσπαθούσε να δώσει το κινητό του σε άνθρωπο του καταστήματος, ο ένας αστυνομικός του το πήρε από το χέρι λέγοντάς του “κατάσχεται”. Μάλιστα προσποιήθηκε ότι τον χτύπησε στο πρόσωπο πράγμα που δεν συνέβη όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο. Ο θεατρινισμός του ξεπερνάει κάθε όριο, αποτελεί ντροπή για το σώμα και δείχνει το πόσο εύκολα και αυθαίρετα ένας αστυνομικός μπορεί να κατηγορήσει έναν απλό πολίτη. Σύμφωνα με πληροφορίες του notia.gr, το ίδιο βράδυ, οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί έκοψαν πρόστιμα για παρουσία ανεμβολίαστων πελατών σε ανοιχτούς χώρους σε ένα ακόμη μαγαζί στη Γλυφάδα και σε ένα άλλο στην Ηλιούπολη.`Δείτε μερικά σχόλια για τη συμπεριφορά των αστυνομικών:

“Και αυτός ο τύπος πληρώνεται από πολίτες φορολογούμενους. Και θεωρητικά είναι στην υπηρεσία της προστασίας του πολίτη. Και κάνει τέτοιο μαρς χωρίς κανένα λόγο. Να τον χαίρεται η υπηρεσία του και οι ανώτεροι του”

“Κατάχρηση εξουσίας από ανθρώπους που κρύβουν τα κόμπλεξ τους πίσω από αστέρια! Πάλι καλά είναι λίγοι και συγκεκριμένοι!”

“Δυστυχως ακομα μια φορα ζουμε την απολυτη ξεφτίλα του κράτους και των μέτρων που επιβάλουν χωρις καμια λογική…η αστυνομία εχει χασει εντελώς τον ελεγχο και συμπεριφερεται στα μαγαζιά εστιασης και στους ανθρωπους που την υπηρετούν λες και ειναι εγκληματίες …ντροπή και αίσχος….ποσο υπομονή ακόμα για να μπορέσουμε επιτέλους να δουλέψουμε και τιποτα άλλο…ε ρε ποτε θα ξεσηκωθει ο κόσμος επιτέλους!!!”

“Δυστυχώς υπάρχουν πολύ κομπλεξικοί που μολις φορέσουν την στολή νομίζουν ότι έγιναν οι κυρίαρχοι του συμπαντος κ αυτοί δημιουργούν κ πρόβληματα χωρίς να υπάρχουν κ δεν ξέρουν κ τους νόμους. Το κινητό γιατί κατάσχετε δεν κατάλαβα κ έκανε τέτοιο θέατρο για να μην το δώσει στον άνθρωπο”

“Αυτοί οι τύποι με το μαύρο octavia συγκεκριμένα έχουν μπει σε τουλάχιστον 3 καταστήματα στα νότια που γνωρίζω εγώ, και τους γράφουν για ανεμβολιαστους σε ανοιχτούς εξωτερικούς χώρους, ενώ τα καταστήματα έχουν μέχρι και άδεια για κάπνισμα στους συγκεκριμένους χώρους! Περιττό να πω για το ύφος και τον τσαμπουκά!!”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.