Eλεύθερος ο Σεμέδο μετά την καταγγελία για τον βιασμό 17χρονης στη Γλυφάδα (VIDEO)




“Aθώος” δήλωσε και φώναξε βγαίνοντας ελεύθερος από το ανακριτικό γραφείο ο Ρούμπεν Σεμέδο, αμέσως μετά την απολογία του. Ο ποδοσφαιριστής καλείται να καταβάλλει εγγύηση ύψους 10.000 ευρώ, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι θα είναι παρών μέχρι την ολοκλήρωση της εκδίκασης της υπόθεσης.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής υποστήριξε, σύμφωνα με πληροφορίες πως δυο ώρες πριν από τη σύλληψη του και ενώ είχε υποβληθεί μήνυση, έλαβε μήνυμα στο Instagram από άγνωστο προφίλ, στο οποίο του έγραφαν: «Δώσε μας 15.000 ευρώ η αλλιώς θα πας φυλακή».

Το σκεπτικό της απόφασης
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απόφαση των δικαστικών αρχών που άφησαν ελεύθερο τον 27χρονο αμυντικό, έπαιξαν ρόλο τρεις παράμετροι.

Η πρώτη αφορά στα κενά που άφησε καταθέτοντας η 17χρονη καταγγέλλουσας, ενώ η δεύτερη σχετίζεται με τις αντιφάσεις στις καταθέσεις της 16χρονηςφίλης της φερόμενης ως παθούσας. Η 16χρονη φέρεται να είπε: «Εάν πίστευα ότι είχε βιάσει την καταγγέλλουσα ο Σεμέδο δε θα κανόνιζα να βγω την επόμενη μέρα μαζί του. Αλλά ούτε και η καταγγέλλουσα μου είπε “πώς θα πας εσύ να συναντηθείς με τον ποδοσφαιριστή μετά από όλα αυτά που έγιναν”».



Επίσης, κρίσιμο ρόλο για την απόφαση, έπαιξε η παραμονή των δυο κοριτσιών στο σπίτι του Σεμέδο μετά τον καταγγελλόμενο βιασμό της 17χρονης από τον ποδοσφαιριστή και τον 40χρονο Νιγηριανό. 

Ειδικότερα, η καταγγέλλουσα αν και είχε τη δυνατότητα να φύγει από το σπίτι και παρά την ερώτηση από τη φίλη της σχετικά με το εάν θέλει να αποχωρήσουν, τελικά παρέμειναν εκεί μέχρι το απόγευμα της επόμενη ημέρας. Οι δικαστικές αρχές έλαβαν ακόμη υπόψιν την ιατροδικαστική έκθεση στην οποία δεν διαπιστώθηκαν πρόσφατες κακώσεις και εκχυμώσεις. Πηγή: ethnos.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.