Δωρεάν rapid test για όλους το Σάββατο 11/9 στη Γλυφάδα

Οι διακοπές τελείωσαν, τα rapid test επιστρέφουν! Τώρα, είναι η κατάλληλη στιγμή για να ελεγχθούν τα επίπεδα του ιικού φορτίου, καθώς οι πολίτες στη συντριπτική πλειονότητά τους επανήλθαν στη «βάση» τους από τις τουριστικές περιοχές και η σχολική χρονιά αρχίζει μαζί με όλες τις δραστηριότητες. Στις αρχές Ιουλίου, όταν κάποια στιγμή τα επίπεδα «κοκκίνησαν» στην πόλη, η δημοτική αρχή σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ προέβη σε άμεσες ενέργειες, καταβάλλοντας συντονισμένες προσπάθειες οι οποίες στέφθηκαν με επιτυχία. Η διενέργεια δωρεάν διαγνωστικών ελέγχων έγινε καθημερινή και η ανταπόκριση των πολιτών ήταν πολύ μεγάλη.

Ακολουθούσε περαιτέρω έλεγχος για τα θετικά τεστ, ιχνηλάτηση των επαφών και απομόνωση των κρουσμάτων. Με τον τρόπο αυτόν κατέστη εφικτή η μείωση του ιικού φορτίου στην πόλη μέσα σε λίγα 24ωρα. Το ερχόμενο Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου θα διενεργηθούν τα πρώτα μετά τις διακοπές rapid test, για όλους, από κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ, στο υπαίθριο πάρκινγκ μπροστά στο Δημαρχείο Γλυφάδας (Άλσους 15) από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

«Η προσπάθεια όλων μας για την καταπολέμηση της διασποράς του κορονοϊού παραμένει διαρκής και αμείωτη. Στην εναλλαγή των δύο εποχών είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε πού βρισκόμαστε. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε και πάλι. Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά τον ΕΟΔΥ για την εξαιρετική συνεργασία”, τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και απευθύνει έκκληση στους πολίτες να ανταποκριθούν και να υποβληθούν σε τεστ, ενώ παράλληλα συνιστά την προσοχή όλων στην πιστή τήρηση των μέτρων.

Σε ανοικτή γραμμή με τον ΕΟΔΥ, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Υγείας Νίκος Βρυζίδης παρακολουθεί στενά όλο αυτό το διάστημα την εξέλιξη της πανδημίας στην πόλη μας και παρεμβαίνει καίρια και αποτελεσματικά όπου χρειάζεται. Ο ίδιος έχει τον συντονισμό των δράσεων αυτών, ενώ σημαντική είναι και η συμβολή του αρμόδιου για τη Δημοτική Αστυνομία Αντιδημάρχου Σπύρου Δήμου, ο οποίος μεριμνά για την τήρηση των μέτρων, ώστε να εξελίσσεται η διαδικασία με ασφάλεια και χωρίς ταλαιπωρίαΔιαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.