“Δεν έγιναν εσκεμμένα” λέει ο δήμαρχος για τους βανδαλισμούς στο νεκροταφείο Παλαιού Φαλήρου




Διευκρινίσεις σχετικά με τις ντροπιαστικές εικόνες από κατεστραμμένους τάφους που εθεάθησαν στο νεκροταφείο Παλαιού Φαλήρου, μετά την κηδεία του Mad Clip, δίνει ο δήμαρχος της περιοχής.
«Δεν έγινε εσκεμμένα» δηλώνει στο Sputnik.gr ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Γιάννης Φωστηρόπουλος, για τις εικόνες καταστροφής στο νεκροταφείο της περιοχές κατά τη διάρκεια της κηδείας του Mad Clip.
«Το μέγεθος της συγκεκριμένης τελετής ήταν πολύ μεγάλο. Πλήθος κόσμου είχε έρθει, κι αυτό είχε σαν αποτέλεσμα όλος αυτός ο κόσμος να πλησιάσει κοντά στο σημείο που γινόταν η ταφή με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μικρές ζημιές σε κάποιους γειτονικούς τάφους» δήλωσε ο κ. Φωστηρόπουλος.
Όπως λέει όμως, οικογενειακός τάφος κοντά σε αυτόν του Mad Clip καταστράφηκε διότι κάποιοι νεαροί ανέβηκαν πάνω του. Όπως τονίζει, ο Δήμος θα αναλάβει την αποκατάσταση.

Σε έναν όμως οικογενειακό τάφο που βρισκόταν κοντά στον τάφο του Mad Clip, ανέβηκαν κάποιοι νεαροί, υποχώρησε το μάρμαρο και καταστράφηκε. Τις μικρές ζημιές τις έχουμε ήδη επισκευάσει και για τον συγκεκριμένο τάφο προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε με την οικογένεια για να τους πούμε ότι ο Δήμος θα αναλάβει πλήρως την αποκατάσταση προκειμένου να μη δημιουργηθεί μεγαλύτερη στενοχώρια σε αυτούς τους ανθρώπους» σημειώνει.
Σπεύδει όμως να προσθέσει πως «δεν ήταν όμως κάτι που έγινε ομαδικά ή εσκεμμένα. Ήταν ένα γεγονός το οποίο δημιουργήθηκε λόγω της μεγάλης κοσμοσυρροής και της στενότητας του κοιμητηρίου».

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα το μεσημέρι, συγγενείς, φίλοι και πλήθος θαυμαστών βρέθηκαν στον Ιερό Ναό της Παναγίτσας στο Παλαιό Φάληρο για να πουν το τελευταίο “αντίο” στον Mad Clip.

Θαυμαστές τον αποχαιρέτησαν με γκαζιές και τραγούδια του έξω από την εκκλησία, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας, πλήθος κόσμου συνέρρεε στη Βουλιαγμένης όπου ο 34χρονος Πίτερ Αναστασόπουλος άφησε την τελευταία του ανάσα σε τροχαίο δυστύχημα.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.