Ανδρέας Κονδύλης: Ρεσιτάλ ανευθυνότητας από τα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ




Την τραγική κατάσταση που επικρατεί σε διάφορα σημεία της πόλης με τα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ να σπάνε πεζοδρόμια και δρόμους και να τα παρατάνε στην τύχη τους για βδομάδες ή και μήνες, θίγει με ανάρτησή του, ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, ταλαιπωρούν τους πολίτες, χωρίς να λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ο δήμος αναγκάζεται να αποκαταστήσει τις φθορές που προκαλούν για να αποφευχθούν ατυχήματα. Δείτε την ανάρτηση – καταγγελία του δημάρχου:

Ρεσιτάλ ανευθυνότητας, αντι-επαγγελματικής συμπεριφοράς και υπηρεσιακής παρακμής δίνουν τα συνεργεία της ΔΕΗ (ή, για την ακρίβεια, της ΔΕΔΔΗΕ, όπως πλέον λέγεται).
Με προκλητικά αντικοινωνική συμπεριφορά, με τεράστια αδιαφορία και θρασύτητα απέναντι στους πολίτες, τα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ σπάνε και καταστρέφουν τη δημόσια περιουσία (δρόμους και πεζοδρόμια) και, δειχνοντάς μας πόσο κακοί επαγγελματίες είναι, τα παρατάνε όλα στην τύχη τους για εβδομάδες ή και μήνες!
Χωρίς τα νόμιμα μέτρα ασφαλείας, με πλήρη αναισθησία, ταλαιπωρούν στην καθημερινότητά τους πολυάριθμους πολίτες και προκαλούν σοβαρούς κινδύνους για την σωματική τους ακεραιότητα.
Όσο για την αποκατάσταση; Αν και είναι αυτονόητη και νόμιμη υποχρέωσή τους, θα πρέπει πρώτα να μας “βγάλουν την ψυχή από το στόμα” (σε Δήμο και πολίτες), να τους ενοχλήσουμε αμέτρητες φορές, ώστε τελικά να αποκαταστήσουν ό,τι χάλασαν, συχνά πρόχειρα και με μπαλώματα.

Δεν είναι λίγες οι φορές που φτάνουμε στα πρόθυρα δικαστικής διένεξης, με εκπτώσεις εγγυητικών επιστολών κ.λπ., προτού τελικά κάνουν τις επισκευές που οφείλουν. Ή και που αναγκαζόμαστε να κάνουμε εμείς ως Δήμος την επισκευή, ώστε να προλάβουμε ατυχήματα.
Γιατί άραγε θα πρέπει να τους “κυνηγάμε” για να κάνουν την δουλειά τους; Δεν πληρώνονται για αυτή;

Στις φωτογραφίες, η οδός Αυξεντίου 26-28 στον Άλιμο. Σκάφτηκε στις 19 Αυγούστου και από τότε έχει μείνει σε αυτήν την άθλια κι επικίνδυνη κατάσταση. Εδώ και 15 ημέρες (και βάλε…), χωρίς μέτρα ασφαλείας, χωρίς καμία πρόοδο, χωρίς καμία ενημέρωση. Και χωρίς καμία “συγγνώμη” θα έλεγα, αλλά ξέρω ότι ζητάω πολλά…
Το ίδιο φαινόμενο ταλαιπωρεί όλους τους Δήμους, σε όλη την Ελλάδα και έχει καταντήσει μεγάλη πληγή για την ποιότητα ζωής των πολιτών και για την δημοτική περιουσία (οδικό δίκτυο).
Η συγκεκριμένη περίπτωση από αύριο παίρνει τον δρόμο των δικαστηρίων, αλλά γιατί θα πρέπει να φτάνουμε στα δικαστήρια, για να γίνεται το αυτονόητο;



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.