Ανακοίνωση της παράταξης “ΜΕΤΕΧΩ” για το πάρκο Ασυρμάτου
Με το ΦΕΚ 563/31.08.21( αναθεώρηση του ρυμοτομικού σχεδίου του Δήμου μας για τον Ασύρματο και τον καθορισμό χρήσης γης, όρων και περιορισμών δόμησης αυτού) , μπαίνουμε στο επόμενο στάδιο των διαδικασιών για την Ανάπλαση του πάρκου Ελευθέριου Βενιζέλου (Ασύρματος) σύμφωνα με τη μελέτη που έχει εκπονήσει ο Δήμος μας.

Οι  αγώνες των κατοίκων από την δεκαετία του 1980, το κίνημα των πολιτών τα τελευταία χρόνια που με τις δράσεις τους  υπερασπίστηκαν τον ελεύθερο δημόσιο χώρο, κράτησαν ζωντανό το αίτημα της διεκδίκησης ολόκληρου του χωρου του Ασυρμάτου.

Χαιρόμαστε γιατί η συμβολή της παράταξης μας ¨ΜΕΤΕΧΩ¨ αλλα  και της δημοτικής αρχής ηταν βασική και  ουσιαστική, αλλά και οι αποφάσεις επι κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ (απ. Δ.Σ της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου (2667/6.04.2017, ΦΕΚ Β’2317/19.6.18 ΦΕΚ τ. Β’ 1626/10.05.19, ΦΕΚ  τ. Β 1866/ 27.05.2019) ήταν αυτές που άνοιξαν τον δρόμο για την πλήρη παραχώρηση.

Δυστυχώς στην διάρκεια αυτών των αγώνων υπήρξαν κάποιοι που παρά την αδιαφορία και την απραξία τους, παρουσίασαν όψιμο ενδιαφέρον και διέσπειραν ψευδείς ειδήσεις μόνο και μόνο για να δημιουργήσουν εντυπώσεις προσπορίζοντας πολιτικά οφέλη στην προεκλογική τους εκστρατεία για την τοπική αυτοδιοίκηση στο Δήμο μας, συντασσόμενοι στο ΑΝΤΙΣΥΡΙΖΑ μέτωπο.Κουνούσαν διαρκώς το δάχτυλο όλοι εκείνοι που ήταν απόντες και δεν συμμετείχαν ποτέ στους αγώνες για την παραχώρηση στον Δήμο όλου του χώρου του Ασυρμάτου επιβεβαιώνοντας ακομα και σήμερα το ρητό

Ο έξυπνος παραδέχεται…
Ο πονηρός δικαιολογείται…
Ο ανόητος επιμένει…

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.