Βάρκιζα – Ribas: Πάει και άλλο παλικάρι! Απούσες Δημοτική Αρχή και Τροχαία (VIDEO)




Ένας 17χρονος έχασε τη ζωή του και δύο άτομα τραυματίστηκαν, σε τροχαίο που έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης, στη Βάρκιζα. Σύμφωνα με το newsit.gr, το τροχαίο συνέβη γύρω στις 02:10 τα ξημερώματα της Τετάρτης (25.08.2021), όταν η μηχανή μεγάλου κυβισμού την οποία οδηγούσε ένας 18χρονος με συνεπιβάτη τον 17χρονο κινούνταν επί της λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου στο ύψος του νυχτερινού κέντρου Riba’s στη Βάρκιζα με κατεύθυνση προς την Ανάβυσσο.

Η μηχανή που είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα παρέσυρε έναν πεζό που διέσχιζε κάθετα το δρόμο με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει ελαφρά. Τόσο ο οδηγός όσο και ο συνοδηγός της μηχανής δεν φορούσαν κράνη, ενώ ο πεζός που τραυματίστηκε ήταν φίλος τους. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο της μηχανής με αποτέλεσμα να συρθεί και να καρφωθεί σε ένα σταθμευμένο όχημα που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο. Ο 17χρονος συνοδηγός έχασε τη ζωή του ενώ ο οδηγός που δεν διέθετε δίπλωμα και ο πεζός τραυματίστηκαν ελαφριά. Αν και αρχικά εξετάζονταν το ενδεχόμενο να συμμετείχαν σε κόντρα τελικά διαπιστώθηκε ότι κάτι τέτοιο δεν είχε συμβεί. Στο σημείο πάντως βρίσκονταν πλήθος νεαρών εκ των οποίων πολλοί είχαν φτάσει εκεί με τα δίκυκλα τους. Από το σημείο που προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο ο πεζός δεν υπήρχε διάβαση, ενώ δεν υπάρχουν ούτε κάμερες. Ο οδηγός που συνελήφθη αφέθηκε με προφορική εντολή ελεύθερος. Και οι δύο τραυματίες νοσηλεύονται στον Ευαγγελισμό.

Δείτε τη συγκλονιστική περιγραφή του Δημοσθένη Δόγκα (Πολιτευτή Περιφέρειας Αττικής και επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης “ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΟΎΛΗΣΗ”):

“Είχα καιρό, χυμένο αίμα, να δω ακόμη νωπό, να ποτίζει αδίκως την μαύρη την ασφαλτο στα μάτια μου εμπρός!Μεγάλη η πλήρωση που νιώθει η ψυχή και επιτυγχάνεται εύκολα οταν κανείς αναπτύσει σε μια μόνο ευθεία ιλιγγιώδη ταχύτητα.. Μα κεντρομόλος, φυγόκεντρος, το κέντρο βάρους του σώματος και η σχέση μάζας/ταχύτητας ειναι δυνάμεις που υφίστανται πριν γεννηθουμε ακόμη…και τις οποίες οφείλουμε πολύ καλά να γνωρίζουμε πρίν την ζωή μας να παίξουμε σε μια τουρμπίνα καθήμενοι που κάποιος άλλος μας ρύθμισε και δίνει γκαζια ασύμμετρα οχι μονάχα στους γνώστες μα και σε χέρια αγύμναστα! Είχα καιρό, χυμένο αίμα, στη μαύρη άσφαλτο να δω νωπό…μα είναι και η πρώτη ως φορά που εγω χρειάστηκε να το ξεπλύνω! Τρέχω, τρέχεις, τρέχει μα προς τα που άραγε πάμε όλοι μας γρήγορα…!?Αρκεί μια φορα, στου διασώστη τα γάντια, τα φαρδιά και τραχιά, να βάλει κάποιος τα χερια και να πάει για δουλειά, για να δει την αλήθεια…αντι στα δερμάτινα που βοηθούν στην οδήγηση να πηγαίνεις χίλια! Σας παρακαλώ φίλοι μου προσοχή στους δρόμους! Τροχαίο δυστυχώς πολύ σοβαρό! 25/8/21, 04:00, Βάρκιζα”.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.