«Στης… Akropolis τα μέρη»
Γράφει ο Κώστας Φίλιος – Διάβασε εδώ τα πάντα για το blackjack!

Από τη 2η κατηγορία Σουηδίας θα είναι η αποψινή πρόταση. Ο Γιάννης Χριστόπουλος είχε κάνει καλή δουλειά στην Ακρόπολις πέρσι, είχε φτιάξει μια σφιχτή ομάδα που παρότι (τότε) ήταν νεοφώτιστη πάλευε όλα τα ματς και διεκδικούσε άνοδο, για μεγάλο μέρος της σεζόν, τερματίζοντας τελικά στην 5η θέση. Ο Έλληνας τεχνικός δε συνέχισε και η ομάδα στο ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος πήγαινε από το κακό στο χειρότερο. Έτσι η διοίκηση άλλαξε την τεχνική ηγεσία και την επανέφερε στην… πρότερη κατάσταση. Ο Χριστόπουλος έχει πιάσει δουλειά εδώ και ένα μήνα, τη σουλούπωσε κάπως αμυντικά κι έχει αρχίσει να αποσπά θετικά αποτελέσματα.

Απόψε δοκιμάζεται στην έδρα της Βαστέρας, που βρίσκεται στην 11η θέση (η Ακρόπολις είναι 14η, στα μπαράζ παραμονής) και προέρχεται από νίκη με 3-1 επί της Λαντσκρόνα. Πριν από αυτό το ματς είχε 3 διαδοχικές ήττες, γενικά είναι ασταθής ως ομάδα και διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα, με 13 τέρματα σε 14 αγωνιστικές. Η Ακρόπολις είναι αυτή με τη χειρότερη (11), όμως όπως αναφέρθηκε παραπάνω έχει σημειώσει σαφή βελτίωση από τότε που προέβη σε αλλαγή προπονητή. Βρίσκω υπερβολικό το «άνοιγμα» στο σετ αποδόσεων.

ΥΓ: Με αφορμή το λογοπαίγνιο και τη φωτογραφία της στήλης, θέλω να αναφέρω κάτι. Πριν από περίπου 20 χρόνια, όταν πήγαινα ακόμα σχολείο, είχα διαβάσει ένα άρθρο του κ. Καραγιαννίδη στην εφημερίδα «Φίλαθλος», που έγραφε (μέσες – άκρες) ότι ο πιο πλούσιος τόπος (Ελλάδα) έχει «δοθεί» στον πιο ανεύθυνο λαό. Μου είχε φανεί πολύ περίεργο τότε, έως και προσβλητικό, αλλά όσο περνούν τα χρόνια το βλέπω να επιβεβαιώνεται όλο και περισσότερο, με τελευταία αφορμή τις πρόσφατες φωτιές…Διάβασε περισσότερα Προγνωστικά Α Σουηδίας στο Foxbet.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.