Στη Βόρεια Εύβοια η πρώτη αποστολή του Δήμου Παλαιού Φαλήρου
Πραγματοποιήθηκε σήμερα νωρίς το πρωί, με απόλυτη επιτυχία από τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου, η πρώτη αποστολή βοήθειας προς τους πυροπαθείς πληγέντες συμπολίτες μας της Βόρειας Εύβοιας και συγκεκριμένα προς τους κατοίκους του Δήμου ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ – ΛΙΜΝΗΣ – ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ.

Υπό τον συντονισμό του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλου , οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Ασημακόπουλος και Μιχάλης Μιχαηλίδης, με την πολύτιμη συνδρομή υπαλλήλων του Δήμου και την συγκινητική προσφορά εθελοντών, ταξινόμησαν, συσκεύασαν, φόρτωσαν, μετέφεραν και παρέδωσαν δέματα με εμφιαλωμένα νερά, τρόφιμα, είδη υγιεινής, καθαριστικά, γάζες και ζωοτροφές, τα οποία συγκεντρώθηκαν όλες αυτές τις ημέρες, από τις προσφορές των Φαληριωτών.

Οι προσφορές παραδόθηκαν στο Γυμνάσιο της Λίμνης Εύβοιας, σε εκπροσώπους της τοπικής Δημοτικής Αρχής και η αποστολή περιελάβανε δύο μεγάλα φορτηγά και ένα ημιφορτηγό του Δήμου Παλαιού Φαλήρου.

Άμεσα, από τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου θα ακολουθήσει και δεύτερη αποστολή με ζωοτροφές προς τον Δήμο Ανατολικής Μάνης ενώ οι δημότες και οι επιχειρήσεις του Παλαιού Φαλήρου, θα μπορούν να προσφέρουν την βοήθεια τους έως και την Τετάρτη 11 Αυγούστου (από τις 9.00 π.μ. έως 18.00) στο Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου.Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.