ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Έναρξη Εγγραφών στα τμήματα της Ακαδημίας Στίβου




Ο Γυμναστικός Σύλλογος ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ανακοινώνει την Έναρξη Εγγραφών στα τμήματα της Ακαδημίας Στίβου του συλλόγου για την περίοδο 2021-2022.

Από την Δευτέρα 23 Αυγούστου , όσα παιδιά 5 ετών και μεγαλύτερα επιθυμούν να ασχοληθούν με τον Στίβο, θα μπορούν να επικοινωνούν για πληροφορίες στα τηλέφωνα 6970.88.62.33  &  6942.58.63.54, ενώ για τα νέα του συλλόγου θα μπορείτε να ενημερώνεστε από την επίσημη ιστοσελίδα μας www.gs-pigasos.com .

Οι προπονήσεις όλων των τμημάτων Στίβου του ΓΣ ΠΗΓΑΣΟΣ ξεκινούν την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Αγίου Δημητρίου και στην είσοδο της οδού Θεομήτορος θα μπορείτε να επικοινωνείτε με την Γραμματεία του συλλόγου μας (κα. Ψυλλάκη Ελένη) για πληροφορίες, εγγραφές και οποιαδήποτε απορία σας , καθημερινά 16:00-20:00 και Σάββατο 10:00 – 12:00

Η Ακαδημία Στίβου του ΓΣ ΠΗΓΑΣΟΣ λειτουργεί 6 τμήματα για παιδιά 5 εως 12 ετών , ενώ για τις Νέες Εγγραφές δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής σε 2 δοκιμαστικές προπονήσεις.



Η έμπειρη και εξειδικευμένη προπονητική ομάδα του ΓΣ ΠΗΓΑΣΟΣ , με αρχιπροπονητή τον κ. Πίτσα Γιάννη- καθημερινά προπονεί αλλά και διαπαιδαγωγεί, με συνεχώς ελκυστικές, διαδραστικές και χαρούμενες αθλητικές δράσεις, κάθε αθλητή ξεχωριστά αλλά συγχρόνως και ομαδικά, διαθέτοντας άρτια υλικοτεχνική υποδομή για όλα τα αγωνίσματα του στίβου. Επιπρόσθετα οι χαρούμενες αθλητικές εκδηλώσεις που διοργανώνουμε, τυγχάνουν ιδιαίτερης αποδοχής από τους συμμετέχοντες αθλητές και γονείς, καθιερώνοντας τες, ως «θεσμό» για τα αθλητικά δρώμενα της περιοχής.

Σε μόλις 4 χρόνια λειτουργίας ο ΓΣ ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ κατάφερε να αναρριχηθεί όχι μόνο στα κορυφαία σωματεία στίβου της περιφέρειας Πειραιά και Νοτιοδυτικής Αττικής αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας.

Οι Αθλητές των Αγωνιστικών μας τμημάτων την περασμένη αγωνιστική περίοδο πέτυχαν σημαντικές διακρίσεις σε Πανελλήνιο επίπεδο, με την κατάκτηση 4 χρυσών, 1 ασημένιου και 5 χάλκινων μεταλλίων, ενώ και στα Διασυλλογικά Πρωταθλήματα η συγκομιδή δεκάδων μεταλλίων αποδεικνύει την συνεχή άνοδο του συλλόγου μας αλλά και την επιστημονικά μεθοδική δουλειά που γίνεται από τους προπονητές μας Πίτσα Γιάννη, Τσαγράκη Φραγκίσκο και Παναγιωτοπούλου Βάσω (προπονήτρια με Παγκόσμιες και Ολυμπιακές διακρίσεις).

Σας περιμένουμε λοιπόν, να ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΙΒΟ και ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές μας καλή αγωνιστική χρονιά με επιτυχίες σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο !!!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.