ΟΦΚΑ Οδυσσέας Αγίου Δημητρίου: Εγγραφές για τη νέα αγωνιστική χρονιά στον στίβο




Ξεκινάμε!

Στον ΟΦΚΑ Οδυσσέας Αγίου Δημητρίου ξεκινάμε και πάλι τις προπονήσεις και ετοιμαζόμαστε να υποδεχθούμε εκατοντάδες παιδιά να τους γνωρίσουμε τον στίβο, και τις αξίες του αθλητισμού και φυσικά να διασκεδάσουμε!

Για ποιους

  • Παιδιά 4-14 ετών για τις Ακαδημίες,
  • Μεγαλύτερα παιδιά για τα Αγωνιστικά Τμήματα,
  • Μαθητές που σκοπεύουν να δώσουν πρακτικές εξετάσεις για την εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑ, Στρατιωτικές Σχολές κλπ.

Πότε



Την Τετάρτη 1/09 από τις 18:00 σας για να γνωριστούμε, με τους νέους, αλλά και να ξαναβρεθούμε με τους «παλιούς» και με απόλυτο σεβασμό στα μέτρα και στα πρωτόκολλα αλλά και αισιοδοξία ξεκινάμε τις προπονήσεις μας στον στίβο!

Πού

Μα φυσικά στο «σπίτι» μας, στο Δημοτικό Στάδιο Αγίου Δημητρίου (είσοδος από Θεομήτορος)

Κι ακόμα

Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε την προεγγραφή σας ΕΔΩ

Οι Ακαδημίες μας

Οι Ακαδημίες του ΟΦΚΑ Οδυσσέας Αγίου Δημητρίου φιλοξενούν καθημερινά εκατοντάδες παιδιά. Μέσα από ευχάριστες προπονήσεις με πλούσιο και δημιουργικό ασκησιολόγιο και πολύ παιχνίδι γνωρίζουν τις αξίες του αθλητισμού, γυμνάζονται ενώ γνωρίζουν  τα αγωνίσματα του στίβου. Στα τμήματα τα παιδιά αναπτύσσουν τις κινητικές τους δεξιότητες, μαθαίνουν, αναγνωρίζουν την αξία της προσπάθειας, αλλά και κοινωνικοποιούνται. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα του στίβου, άλλωστε, είναι τα μεικτά τμήματα όπου αγόρια και κορίτσια προπονούνται μαζί από μικρή ηλικία. Το περιεχόμενο των προπονήσεων έχει δομηθεί μετά από συνεργασία όλων των προπονητών, τόσο των Ακαδημιών όσο και των αγωνιστικών τμημάτων. Μέσα από αγώνες  καθώς και αξιολόγηση με συνεργασία όλων των προπονητών τα παιδιά κατευθύνονται στην ηλικία των 14 ετών στα αγωνιστικά τμήματα (τμήματα ειδικότητας). Οι Ακαδημίες μας διαθέτουν τμήματα για παιδιά από 4 έως 14 ετών.

Τα Αγωνιστικά Τμήματα

Ο ΟΦΚΑ Οδυσσέας Αγίου Δημητρίου είναι ένας από τους ισχυρότερους συλλόγους στίβου στην Ελλάδα και όλα αυτά τα χρόνια έχουν βγει δεκάδες πρωταθλητές από τα σπάργανά του. Στα Αγωνιστικά Τμήματα μας τμήματα προπονούνται καθημερινά δεκάδες αθλητές από την ηλικία των 14 ετών με στόχο τη συμμετοχή και τη διάκριση σε αγώνες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό από τους κορυφαίους προπονητές του Συλλόγου (κ. Χρήστος Κατσίκας, Δέσποινα Παπαβασιλάκη, Βασίλης Παπαϊωάννου, Αποστόλης Κυριαζής). Τα Τμήματα:

– Τμήμα Ταχυτήτων (100-400μ., εμπόδια)

– Τμήμα Αλμάτων (Ύψος, μήκος, τριπλούν)

– Τμήμα Δρόμων Αντοχής (800μ.-Μαραθώνιος)

– Τμήμα Ρίψεων (Σφαιροβολία, Σφυροβολία, Ακοντισμός, Δισκοβολία)

Τμήμα προετοιμασίας μαθητών για αγωνίσματα εισαγωγής

Επιπλέον, ο Σύλλογος μας διαθέτει ειδικό τμήμα προετοιμασίας μαθητών για τα πρακτικά αγωνίσματα για την εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑ, στις Στρατιωτικές Σχολές και στα Σώματα Ασφαλείας. Δείτε εδώ περισσότερα

Επικοινωνία – Νέες εγγραφές

τηλ.: 6974583544 – 6933357999

email: [email protected]

facebook: ΟΦΚΑ Οδυσσέας

instagram: ofka_odysseas

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.