Hλιούπολη: Τα προνόμια της κάρτας δημότη




Εάν είστε δημότης Ηλιούπολης ή έχετε επιχείρηση στην Ηλιούπολη και επιθυμείτε να εγγραφείτε στην λίστα των συμβεβλημένων με την κάρτα του Δημότη, συμπληρώστε την αντίστοιχη ηλεκτρονική αίτηση.

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες. Προσπαθούμε σταθερά να βρισκόμαστε κοντά στις ανάγκες της κοινωνίας και μετά την παρατεταμένη οικονομική και υγειονομική κρίση, δημιουργούμε τον νέο θεσμό της «Κάρτας του Δημότη», που ωφελεί τους Δημότες και τις τοπικές επιχειρήσεις.

Οι κάτοχοι της κάρτας θα έχουν: – Έκπτωση στο κόστος συμμετοχής τους σε επιμορφωτικά, αθλητικά προγράμματα και προνομιακές τιμές σε παραστάσεις και άλλες εκδηλώσεις του Δήμου Ηλιούπολης.- Έκπτωση σε καταστήματα εστίασης, εμπορίας και υπηρεσιών και γενικά στις επιχειρήσεις, που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα της «Κάρτας Δημότη» και θα διαθέτουν το ειδικό σήμα. Η κάρτα ισχύει επ’ αόριστον, είναι δωρεάν, εκδίδεται άμεσα, χωρίς κόστος και περιττά δικαιολογητικά και όλοι οι εγγεγραμμένοι στα δημοτολόγια του Δήμου Ηλιούπολης έχουν δικαίωμα απόκτησής της. Εάν είστε δημότης Ηλιούπολης, για να αποκτήσετε την κάρτα, πρέπει να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση, στον σύνδεσμο:

➡️https://forms.gle/vHangvACwsvaa6H96 Εάν έχετε επιχείρηση στην Ηλιούπολη και επιθυμείτε να εγγραφείτε στην λίστα των συμβεβλημένων με την κάρτα του Δημότη, πρέπει να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα που ακολουθεί: ➡️https://forms.gle/xNi5kSmDfecmmQ62A Η λίστα των συμβεβλημένων καταστημάτων και επιχειρήσεων και των κατά καιρούς ισχυουσών προσφορών τους, θα είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου και θα ανανεώνεται:www.ilioupoli.gr/kartadimoti Ο νέος θεσμός της «Κάρτας του Δημότη» έχει σκοπό να ενισχύσει τις σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ Δημοτών και Δήμου, με στόχο την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δημότες μας, και αποτελεί άλλο ένα καινοτόμο βήμα, για την ενίσχυση της τοπικής αγοράς και της κοινωνίας. Γιώργος Χατζηδάκης Δήμαρχος Ηλιούπολης



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.