Διαφημιστικό κόλπο η “σύλληψη” του τραγουδιστή στη Γλυφάδα (VIDEO)




Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση ότι γνωστός λαϊκός τραγουδιστής εθεάθη το απόγευμα της Τετάρτης στην Άνω Γλυφάδα να οδηγείται με χειροπέδες σε ένα μαύρο τζιπ. Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά ονόματα του πενταγράμμου, που ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει απασχολήσει τις Αρχές.

Ο ερμηνευτής απαθανατίστηκε με χειροπέδες στα χέρια, προκαλώντας, «κύμα» αποριών, για το τι έχει συμβεί. Η απάντηση δόθηκε λίγο αργότερα και είναι αυτή που… δεν φαντάζεστε. Ο Θάνος Πετρέλης, όπως φαίνεται και παρακάτω, συμφώνησε να μπει πίσω από της φυλακής της σίδερα για τις ανάγκες του νέου του τραγουδιού «Θα Μας Πάνε Μέσα».

Ο παραγωγός του, Χριστόδουλος Σιγανός, είχε την ιδέα και ο καλλιτέχνης είπε «ναι» στο να «τσαλακώσει» την εικόνα του και να φορέσει χειροπέδες, για να καταγράψουν, με τον δικό τους ευρηματικό τρόπο, τον σημερινό παλμό στη διασκέδαση, που λόγω της πανδημίας, όποιος δεν «κάθεται κάτω», τον «πηγαίνουν μέσα».

Σε μουσική του Χριστόδουλου Σιγανού, που φέρει και τη διεύθυνση παραγωγής, και στίχους του ιδίου, μαζί με τον Valentino και τον Γιάννη Ιερεμία, πρόκειται αναμφισβήτητα, για το hit των ημερών, που θα γίνει viral. Ανεβαστικό, ξεσηκωτικό, με την απόλυτη, dance-club hit ενορχήστρωση, το «Θα μας πάνε μέσα», που εκτοξεύεται ερμηνευτικά από τον Θάνο Πετρέλη, από το πρώτο κιόλας άκουσμά του, μας προκαλεί, να μην «κάτσουμε κάτω», αλλά να θέλουμε να το χορεύουμε, ξανά και ξανά.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.