«Ανοίγει η αυλαία στην League 1 και στην Τσάμπιονσιπ»




Ελληνική συμμετοχή: ολυμπιακοί ξιφασκία γκουντούρα!

135. Μπόρνμουθ – Γουέστ Μπρομ (21:45)

Η αυλαία ανοίγει στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας. Η Μπόρνμουθ έχασε την άνοδο πέρσι στα πλέι οφ, βρίσκεται στο γκρουπ των ομάδων που ψάχνουν την υπέρβαση και διεκδικούν τον τίτλο. Θα έχει νέο προπονητή, τον κόουτς Πάρκερ και το πρώτο δείγμα ήταν καλό, αφού επιβλήθηκε 5-0 της ΜΚ Ντονς στο Λιγκ Καπ. Από την Πρέμιερ Λιγκ προέρχεται η Γουέστ Μπρομ, υποβιβάστηκε και άλλαξε προπονητή, ανέλαβε ο Ισμαέλ, που πέρσι άφησε εξαιρετικό δείγμα γραφής στην Μπάρνσλεϊ.

Προγνωστικό: Δυνατή πρεμιέρα, ανάμεσα σε ομάδες που έχουν στόχο να πρωταγωνιστήσουν και θέλουν να δηλώσουν έτοιμες από το ξεκίνημα. Θα βασιστούμε στους ποιοτικούς παίκτες που διαθέτουν αμφότερες στην επίθεση, για να αναζητήσουμε το G/G.



144. Μονακό – Ναντ (22:00)

Κλείνουμε με Α’ Γαλλίας. Με καλή ψυχολογία η Μονακό, καθώς μεσοβδόμαδα κέρδισε με 2-0 τη Σπάρτα στην Πράγα και έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Χωρίς τους Λεκόμ (Τ.), Μαριπάν (Α.) και Ισιντόρ (Ε.). «Σώθηκε» με την ψυχή στο στόμα πέρσι η Ναντ, σύμφωνα με τον προπονητή Καμπουαρέ, φέτος ο στόχος είναι πάλι ο ίδιος, αλλά πρέπει να έρθει πιο άνετα. Δεν υπολογίζονται ο δημιουργικός χαφ Σιριβέγια, ο επιθετικός Καλίφα Κουλιμπαλί και ο νεοφερμένος μέσος Σιπριέν.

Προγνωστικό: Η Μονακό μπήκε με το δεξί στη σεζόν, φιλοδοξεί να συνεχίσει στην ίδια πορεία. Διόλου ευκαταφρόνητος αντίπαλος η Ναντ, είναι καλή στην κόντρα επίθεση και είναι αρκετά πιθανό να συνεισφέρει κι αυτή στο σκοράρισμα. Στο 1.70 το Over 2,5. Διάβασε περισσότερα Προγνωστικά Τσάμπιονσιπ στο Foxbet

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.