Αδικούνται Έβερτον, Σασουόλο, στήριξη σε Σπαρτάκ Μόσχας και Μπάρτσα




Στη μάχη ρίχνεται και η Serie A, κάνει πρεμιέρα με 4 αναμετρήσεις, μεταξύ των οποίων της πρωταθλήτριας Ίντερ που υποδέχεται την Τζένοα. Στην Πρέμιερ Λιγκ, εντός έδρας υποχρεώσεις έχουν τα φαβορί Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι, ενώ στη Λα Λίγκα, η Μπαρτσελόνα δοκιμάζεται στο Μπιλμπάο.

Όλες οι πληροφορίες για τις νεες στοιχηματικες αδειες!

228. Λιντς – Έβερτον (17:00)

Εφιαλτική η πρεμιέρα της Λιντς, έφυγε με πεντάρα από το Μάντσεστερ κόντρα στη Γιουνάιτεντ. Πολλά τα προβλήματα στην άμυνα, ενώ κι επιθετικά λίγες στιγμές απείλησε. Εξαιρετικά αμφίβολος ο αμυντικός Γιορέντε.



Η Έβερτον ξεκίνησε με το… δεξί στο πρωτάθλημα, επικράτησε 3-1 της Σαουθάμπτον με ανατροπή του σκορ. Άγνωστο το μέλλον και η διαθεσιμότητα του πολύτιμου Χάμες Ροντρίγκες, εκτός οι μέσοι Αντρέ Γκόμες και Γκμπαμίν, διαθέσιμος όμως ο φορ Κεάν. Συνεχίζει να μην υπολογίζεται ο μέσος Σίγκιουρντσον για εξωαγωνιστικούς λόγους.

Προγνωστικό: Η Λιντς απογοήτευσε αμυντικά την προηγούμενη εβδομάδα και παρότι η δυναμική της Έβερτον είναι σαφώς χαμηλότερη από της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχει τους παίχτες μεσοεπιθετικά για να της κάνουν τη ζημιά. Καλοπληρωμένο το διπλό στο 3.20.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ στο Foxbet!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.