Ξεκίνησαν τα καλοκαιρινά μπάνια για τα ΚΑΠΗ Γλυφάδας





Με πολλή χαρά και την καλύτερη παρέα πήγαν χθες στη θάλασσα τα μέλη των ΚΑΠΗ της πόλης. Για τους περισσότερους από τους 100 πολίτες της τρίτης ηλικίας που συμμετείχαν, αυτό ήταν το πρώτο μπάνιο, αφού δεν διαθέτουν δικό τους μέσον για να μεταβούν στην παραλία. Ύστερα από ενάμιση χρόνο που παραμένουν τα ΚΑΠΗ κλειστά, λόγω των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, οι ηλικιωμένοι ξαναβρήκαν τη φιλική τους συντροφιά και δεν έκρυβαν τον ενθουσιασμό τους. Η πρωτοβουλία του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου να μισθώσει πούλμαν για την μετάβαση (καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής) των ηλικιωμένων από τα ΚΑΠΗ στην παραλία, ήταν μια «τονωτική ένεση» για όλους.

«Νιώθουμε μεγάλη χαρά που μπορούμε, μέσα στις τόσες δυσκολίες, να δώσουμε τη δυνατότητα στους συμπολίτες μας τρίτης ηλικίας να κάνουν τα μπάνια τους, να χαρούν και να ξεσκάσουν. Πάντα με προσοχή, κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και ελπίζουμε σύντομα να έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε περισσότερα, σε ανοιχτά ΚΑΠΗ», τόνισε ο κ. Γιώργος Παπανικολάου.
«Μέσα στη ζέστη και σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας, η πρωτοβουλία του Δημάρχου μας είναι μια αγαλλίαση», ανέφερε ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για τα ΚΑΠΗ Βασίλης Νικάκης, ο οποίος είναι πάντα παρών, μαζί με τους συμπολίτες μας, τους συνοδεύει και μεριμνά για ό,τι χρειάζονται.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.