Tραγικός επίλογος στην εξαφάνιση της Γαλλίδας τουρίστριας




Με τραγικό τρόπο έληξαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 29χρονης Βάιολετ, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στις 24 Ιουνίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του cretapost, η 29χρονη βρέθηκε νεκρή σε ένα απόκρημνο σημείο σε ένα γκρεμό 5 χιλιόμετρα από το Ελαφονήσι.

Μάλιστα, οι αρχές αυτή τη στιγμή ετοιμάζονται σχέδιο για την ανάσυρση της σορού της.

Υπενθυμίζεται ότι στην επιχείρηση εντοπισμού της νεαρής τουρίστριας οι αρχές χρησιμοποίησαν τρία drones, εκπαιδευμένο σκύλο ενώ στις έρευνες συμμετείχαν άνδρες της αστυνομίας, του λιμενικού σώματος, της πυροσβεστικής καθώς και εθελοντές που χτένιζαν όλη την περιοχή από την Παλαιόχωρα έως και το Ελαφονήσι.



Μία φωτογραφία που ανάρτησε στα social media η 29χρονη Βάιολετ αποτελεί το… τελευταίο στιγμιότυπο λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της.

Στην εικόνα φαίνεται η νεαρή γυναίκα η οποία βρισκόταν στο Ελαφονήσι μετά από ώρες πεζοπορίας και απόλαυσε ένα δροσερό μπάνιο.

Η ίδια φαίνεται πως είναι απόλυτα ευτυχισμένη με τις διακοπές της στην Κρήτη ενώ όπως φαίνεται και από άλλες φωτογραφίες απολάμβανε το κάθε λεπτό στο νησί.

Μάλιστα, εκείνη την ημέρα, στις 24 Ιουνίου μίλησε για τελευταία φορά με την οικογένειά της στη Γαλλία περιγράφοντας τα όσα υπέροχα ζούσε κατά την διάρκεια των διακοπών της.

Βρέθηκε το αυτοκίνητο της 29χρονης

Μετά από ώρες ερευνώς οι αρχές εντόπισαν στην περιοχή Κριός (βρίσκεται ανάμεσα στην Παλαιόχωρα και το Ελαφονήσι) το αυτοκίνητο που είχε ενοικιάσει η 29χρονη κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Κρήτη.

Έκτοτε οι έρευνες εντατικοποιήθηκαν ακόμα περισσότερο με τις αρχές να κάνουν… φύλλο και φτερό όλη την ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό της 29χρονης.

O Δήμαρχος Κανδάνου-Σελίνου, Αντώνης Περράκης μίλησε στο protothema.gr: «Δυστυχώς η άτυχη κοπέλα βρέθηκε νεκρή σε μια χαράδρα, 5χλμ περίπου μακριά από το σημείο που είχε αφήσει το αμάξι της, πολύ κοντά στο ξεκίνημα του μονοπατιού. Το πιο πιθανό είναι να γλίστρησε η κοπέλα και να έπεσε. Αλλά όλα αυτά θα τα μάθουμε από τον ιατροδικαστή στη συνέχεια», είπε


Το χρονικό της εξαφάνισής

Η 29χρονη Γαλλίδα στις 21 Ιουνίου έρχεται στα Χανιά μόνη της προκειμένου να απολαύσει ολιγοήμερες διακοπές.

Η ίδια ενοικιάζει ένα αυτοκίνητο και πηγαίνει σε ξενοδοχείο της Παλαιόχωρας όπου είχε κλείσει τη διαμονή της.

Στη συνέχεια αρχίζει να κάνει βόλτες στην ευρύτερη περιοχή για να απολαύσει τα τοπία.

Η 29χρονη είχε σχεδόν καθημερινή «παρουσία» στα social media καθώς ανέβαζε φωτογραφίες και βίντεο από τις εξορμήσεις της στην περιοχή. Παράλληλα, είχε επικοινωνία με την οικογένειά της. Αυτά όμως συνέβησαν μέχρι τις 24 Ιουνίου. Έκτοτε τα ίχνη της χάθηκαν. Η οικογένειά της επιχείρησε να επικοινωνήσει μαζί της χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Τηλεφώνησε στο ξενοδοχείο όπου ήξερε ότι διέμενε η 29χρονη αλλά δεν είχε δώσει κανένα ίχνος ζωής.

Μάλιστα, η ίδια είχε κανονίσει να φύγει στις 28 Ιουνίου ωστόσο ποτέ δεν πήγε στο ξενοδοχείο για να πάρει τα πράγματά της.

Η οικογένειά της, με τη συνδρομή των Γαλλικών Αρχών, ενημέρωσαν την τοπική ΕΛ.ΑΣ. που ξεκίνησε αμέσως μία μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό της νεαρής τουρίστριας. Χθες, το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε missing alert για την εξαφάνιση της 29χρονης. Πηγή: cretapost.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.