Τέλος…




Στο δικό μου μυαλό η σειρά τελείωσε όταν οι Bucks έκαναν το 2-2. Ήμουν σίγουρος ότι όποια ομάδα πάρει το game4 θα τελείωνε και τη σειρά. Κι από ότι φαίνεται, τούτο συμβαίνει. Οι Bucks παίζουν καλύτερα δύο παιχνίδια τώρα, έκαναν το 3-2 στο Phoenix κι έφεραν τη σειρά στο Milwaukee να την τελειώσουν μπροστά σε 65.000 θεατές. Τόσοι αναμένεται να είναι μέσα και έξω από το Fiserv Forum.

Γράφει στο Foxbet ο L-Train

Οι νεότερες αποδόσεις για τους Ολυμπιακοί Αγώνες Κορακάκη

Τι προκύπτει από το ρεπορτάζ



Με την επίθεσή τους να κάνει καλύτερα πράγματα από αυτά που έκανε η άμυνά τους, οι Bucks πήραν ένα μεγάλο διπλό για να φέρουν πλέον το πρωτάθλημα στο Milwaukee. Και ναι, στο φινάλε η άμυνα του Holiday είναι η πλέον καθοριστική, όμως ο ίδιο έχει φροντίσει νωρίτερα να δώσει επιθετικά, 27 πόντους και 13 ασίστ και να γίνει σημείο αναφοράς στην επίθεση των «ελαφιών». Με τον Γιάννη να παίζει αρκετά στο «5» και να τιμωρεί την αδυναμία των Suns να τον μαρκάρουν και τον Middleton να έχει βρει πλέον το χέρι του επιθετικά, οι Bucks δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα πια. Όσο δε από την άλλη, καλούνται κυρίως να αντιμετωπίζουν μόνο τον iso-Booker, αφού έχει χαλάσει το παιχνίδι των Suns, οι Bucks έχουν το πάνω χέρι.

Στους 32 πόντους ο Γιάννης, με εννιά ριμπάουντ, μέτρησε 29 ο Middleton και είχε 27 ο Holiday, με 13 ασίστ, όντας ο κορυφαίος των «ελαφιών». Φυσικά, κάνει την άμυνα του αγώνα στο τέλος, με τον Γιάννη να προσφέρει το highlight των τελικών, με το κάρφωμα στον Paul στο τελείωμα της φάσης.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου και περισσότερα  Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.