Τάκης Χρυσικάκος: Μάχη με τον κορωνοϊό επί 1,5 μήνα – Είχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου (VIDEO)
Για τη μάχη του με τον κορωνοϊό μίλησε στην εκπομπή Τώρα ό,τι συμβαίνει του Open ο Τάκης Χρυσικάκος. Ο ηθοποιός, που πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά από έξι εβδομάδες νοσηλείας, είπε ότι εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα.

Ο Τάκης Χρυσικάκος όπως είπε σε πρωινή εκπομπή του Open δεν κατάλαβε πού κόλλησε ενώ μετά τον εμβολιασμό του έκανε πρόβες. «Πρόσεχα. Κράταγα όλα τα πρωτόκολλα. Είναι ύπουλος ο Covid. Με το που μαθαίνουμε ότι έχουμε covid πρέπει να πάμε στο νοσοκομείο. Αυτοί θα κρίνουν. Αυτοί θα μας κάνουν τις εξετάσεις. Έμεινα αρκετές μέρες χωρίς θεραπεία, χωρίς τίποτα. Άρχισα να πέφτω, η αναπνοή μου να μην είναι καλή. Έκανα μία ακτινογραφία και πήγα στο νοσοκομείο. Εκεί μου δώσανε μία θεραπεία. Βγήκα και πήρα τη θεραπεία. Δυναμώσανε όλα. Ο covid ψάχνει επάνω σου τις ευάλωτες αιτίες. Με χτύπησε στους πνεύμονες και μου δημιούργησε σοβαρή πνευμονία με λοίμωξη».

Όπως εξήγησε ο ίδιος είχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου, ωστόσο, ένα υποκείμενο νόσημα δεν επέτρεψε στον οργανισμό του να δημιουργήσει τα κατάλληλα αντισώματα.

Στην συνέχεια είπε πως μόλις έγινε γνωστό πως νόσησε δέχθηκε υβριστικά μηνύματα από αρνητές του εμβολίου στα social media. «Άρχισε αυτός ο απάνθρωπος κανιβαλισμός επειδή έκανα το εμβόλιο», είπε. «Όταν κάνουμε το εμβόλιο, όλοι έχουμε μία σκέψη, αν είναι καλό. Αλλά το κάνουμε γιατί η συντεταγμένη πολιτεία και οι επιστήμονες όλου του πλανήτη μας λένε αυτό. Από την άλλη πλευρά πιστεύουνε ότι έχουνε το προνόμιο της μοναδικής αλήθειας». Υπενθυμίζεται πως ο γνωστός ηθοποιός νοσηλεύτηκε στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, καθώς όταν νόσησε βρίσκονταν στην πόλη για παράσταση του ΚΘΒΕ.Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.