Ψήφος εμπιστοσύνης του Πατούλη σε δύο αξιόλογες κυρίες της Αυτοδιοίκησης




Την ανανέωση της θητείας δύο αξιόλογων στελεχών της δευτεροβάθμιας τοπικής αυτοδιοίκησης, της Δήμητρας Νάνου (Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα Αθηνών) και της Μαρίας Κουρή (Αντιπεριφερειάρχη Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης), αποφάσισε ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Πατούλης ο οποίος είναι απόλυτα ικανοποιημένος από το έργο των δύο συνεργάτιδών του.

Η δήλωση της Δήμητρας Νάνου:

Ενδυναμώνουμε την προσπάθειά μας, μέσα από τη στενή και εντατική συνεργασία, για να χτίσουμε πάνω σε αυτά που έχουν ήδη γίνει και να τα εξελίξουμε. Επιβεβαιώνουμε τη βούλησή μας να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι. Είμαστε σταθερά προσανατολισμένοι στο κοινό όραμα: Να διαμορφώνουμε τις συνθήκες, ώστε η #Περιφέρεια_Αττικής να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες προκλήσεις, μέσα από έργα και δέσμες πρωτοβουλιών και εξωστρέφειας. Να διαμορφώσουμε τις συνθήκες, ώστε να γίνει η Αττική αυτό που θέλουν πραγματικά οι πολίτες της. Έχουμε, ακόμη, ένα δύσκολο χρονικό διάστημα μπροστά μας. Συνεχίζουμε να αναμετριόμαστε με τις ανάγκες και τις ανησυχίες των πολιτών, καθώς και με την εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλλουν. Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη Αττικής, κ. #GiorgosPatoulis, για την ανανέωση της θητείας μου ως Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα Αθηνών.

Η δήλωση της Μαρίας Κουρή:



Με μεγάλη τιμή και αίσθημα ευθύνης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Αττικής, Giorgos Patoulis για την ανανέωση της εμπιστοσύνης του προς το πρόσωπο μου, σε ότι αφορά τη θέση ευθύνης του Αντιπεριφερειάρχη Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Στη μέχρι τώρα πορεία της θητείας μας πετύχαμε πολλά! Μέσα στις ιδιαίτερες συνθήκες που διαμόρφωσε η πανδημική κρίση καταφέραμε με ευελιξία, απόλυτη σύμπνοια και συνεργασία να πραγματοποιήσουμε σημαντικά έργα για τη διευκόλυνση και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και των επιχειρήσεων. Μέσα από καινοτόμες πρωτοβουλίες πετύχαμε σημαντικά αποτελέσματα στον τομέα της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Καταφέραμε να διπλασιάσουμε τις Ψηφιακά παρεχόμενες υπηρεσίες σε 253 , καθιστώντας την Περιφέρεια Αττικής πρωτοπόρο και Περιφέρεια «πιλότο» στον τομέα Ψηφιακής Εξυπηρέτησης. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου, τους συνεργάτες μου κ τους υπαλλήλους της Περιφέρεια Αττικής για την βοήθεια και την αμέριστη στήριξη τους. Συνεχίζουμε με όραμα, σκληρή δουλειά και υψηλό αίσθημα ευθύνης ώστε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό και την επίτευξη του οράματος του Περιφερειάρχη Αττικής Giorgos Patoulis για την δημιουργία μίας Νέας Ψηφιακής Εποχής για την Περιφέρεια Αττικής με ευημερία και ανάπτυξη.#Περιφέρεια_Αττικής#neaarxiattiki#egovernment

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.