Πριν Φύγω Διακοπές, Καθαρίζω τον Κινητήρα μου, Εξοικονομώ Καύσιμα & Ξαναβρίσκω την Χαμένη του Ισχύ




Το πρόβλημα είναι γνωστό σε όλους όσους γνωρίζουν από μηχανές εσωτερικής καύσης. Ανέκαθεν οι κινητήρες μάζευαν επικαθίσεις άνθρακα (καρβουνίλα), που με την πάροδο του χρόνου συσσωρεύονται σε όλα τα μέρη του κινητήρα, εμποδίζοντας την σωστή αναπνοή, μειώνοντας την απόδοση, προκαλώνταςπαράλληλα έντονες φθορές σεζωτικά εξαρτήματα τουκινητήρα.

Η αυξημένη κατανάλωση καυσίμου, η υστέρηση απόκρισης, το ασταθές ρελαντίκαιη μείωση της ισχύος του κινητήρα, είναι τα πρώτα συμπτώματατωναυξημένων επικαθίσεων άνθρακα (καρβουνίλας).

Η λύση

Η λύση είναι πανεύκολη και για αυτό φροντίζει η «CarbonOff». 



Ο καθαρισμός του εσωτερικού του κινητήρα από τα κατάλοιπα αυτά μπορεί να γίνει εύκολα, με πολύ χαμηλό κόστος, χωρίς λύσιμο και χωρίς την προσθήκη χημικών, μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας, σε ένα από τα καταστήματα CarbonOff που βρίσκονται σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας!

Η CarbonOff είναι η εταιρία που για πρώτη φορά στην Ελλάδα εφάρμοσε μία καινοτόμο μέθοδο καθαρισμού κινητήρων από επικαθίσεις άνθρακα, με τελευταίας γενιάς μηχανήματα παραγωγής Υδρογόνου – Οξυγόνου, δίνοντας άμεσα αισθητά αποτελέσματα, χωρίς την χρήση χημικών και χωρίς λύσιμο του κινητήρα.

Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται ο καθαρισμός όλου του κινητήρα και του καταλύτη, αναζωογονώντας τον άμεσα και μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους τύπους και είδη κινητήρων (βενζίνης, υγραερίου, diesel κτλ).

Το αποτέλεσμα

Το CarbonOff ολοκληρώνεται μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας, και τα αποτελέσματα είναι άμεσα αισθητά κατά τα πρώτα λεπτά οδήγησης του οχήματος.

Ο κινητήρας «αναπνέει» πλέον σωστά και λαμβάνει πίσω την απόδοση που είχε χάσει με την πάροδο του χρόνου, λειτουργώντας όπως όταν ήταν καινούργιος.

  • Επαναφορά Ισχύος
  • Μείωση Κατανάλωσης έως και 15%
  • Ομαλότερη Λειτουργία
  • Λιγότερα Καυσαέρια
  • Προστασία από Φθορές

Η διαδικασία του καθαρισμού είναι πανεύκολη, δεν κοστίζει ακριβά και συνιστάται να γίνεται κάθε 15.000 km ή 1 φορά το χρόνο. 

Πού μπορώ να το κάνω;

Έχουν δημιουργηθεί ειδικά Πιστοποιημένα κέντρα εξυπηρέτησης CarbonOff σε όλη την Ελλάδα.

Εκεί έχουν εγκατασταθεί οι ειδικές μονάδες CarbonOff, όπου ειδικευμένο προσωπικό εκτελεί τον καθαρισμό των κινητήρων καταφέρνοντας να αναζωογονήσει το αυτοκίνητό σας. 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.