Πέθανε η ανιψιά της Έρρικας Πρεζεράκου




Tην τελευταία της πνοή σε ηλικία επτά ετών άφησε η ανιψιά της Έρρικας Πρεζεράκου, η οποία έπασχε από επιθετικό καρκίνο στο νευρικό κεντρικό σύστημα του εγκεφάλου και ταξίδεψε τον περασμένο Νοέμβριο στο Τέξας με τους γονείς της προκειμένου να υποβληθεί στη θεραπεία που χρειαζόταν, σε ειδικό κέντρο όπου και βρισκόταν μέχρι και σήμερα.

Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε η οικογένεια της μικρής Αναστασίας.

«Σήμερα έχουμε επέτειο γάμου με τον Elias Triantafyllakis και σήμερα διάλεξε η κόρη μας το παρανυφάκι μας να φύγει από την ζωή.

Η Αναστασία πάλεψε όσο λίγοι , ήταν πάντα αισιόδοξη και έδωσε γερή μάχη με το χειρότερο είδος καρκίνου που έχει υπάρξει ποτέ.



Έφυγε ήρεμη στον ύπνο της με την μανούλα και τον πατερούλη της να την κρατάνε αγκαλιά.

Ξέρω πόσοι προσευχηθήκατε για αυτή την νεράιδα και ξέρω και πόσοι ήσασταν δίπλα μας όλο αυτό το διάστημα που παλεύαμε και σας ευχαριστώ.

Η Αναστασία δεν υποφέρει πια…», έγραψε η μητέρα της Αναστασίας στο Facebook

Η θεία της ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της και μάλιστα, συχνά πυκνά ζητούσε από τον κόσμο να προσευχηθεί για την Αναστασία, έτσι ώστε όλη η θετική ενέργεια να φτάσει στη μικρή.

«Σήμερα θα πας να συναντήσεις τους φίλους σου τα υπόλοιπα αγγελακια εκεί στο Παράδεισο. Χαρές και γέλια που θα κάνετε .. παιχνίδια πολλά θα έχουν εκεί για σένα να ξέρεις Αναστασια μου ..

Μας τίμησες αγγελούδι μου 7 χρόνια της ζωή σου τα μοιράστηκες απλόχερα, θυμίζοντας μας πως είναι οι Άγγελοι στη Γη.

Μην μας κοιτάς εμάς εδώ που κλαίμε καρδούλα μου… μην μας δίνεις σημασία, από χαρά είναι αγάπη μου που έκανες ότι είχε αποφασίσει η ψυχή σου και ο Θεός .. από χαρά είναι τα δάκρυα μας που είχαμε την τιμή να δούμε πως είναι οι νεράιδες… και ποσό μαχήτριες είναι στα ακατόρθωτα ..

Δεν θα σου πω αλλά λόγια .. θα μπω σε σιωπή.. μπας και ακούσω το σιγοτραγουδισμα σου από εκεί ψηλά που θα παίζεις …

Καλό Παράδεισο Αναστασία μου» έγραψε η Έρρικα Πρεζεράκου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.