Ο Ανδρέας Κονδύλης στον ΑΝΤ1: Πρέπει να γίνει υποχρεωτικός εμβολιασμός στους εργαζόμενους στους δήμους (VIDEO)
“Πρέπει να γίνει υποχρεωτικός εμβολιασμός στους εργαζόμενους στους δήμους ειδικά στους παιδικούς σταθμούς, δεν μπορούμε να έχουμε δασκάλους και δασκάλες μέσα σε παιδάκια 10 μηνών και 1,5 έτους και να είναι ανεμβολίαστοι” είπε ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Καλοκαίρι Μαζί”.

Η Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αλίμου σε συνεργασία με την 1η Υγειονομική Περιφέρεια Αττικής (1η ΥΠΕ) συμμετέχει ενεργά στην εθνική προσπάθεια εμβολιασμού κατά της COVID-19, με στόχο την προστασία της ζωής και της υγείας όλων των πολιτών. Ειδικότερα, προχωρά στην καταγραφή κατοίκων του Δήμου Αλίμου, οι οποίοι επιθυμούν να εμβολιαστούν στο σπίτι τους («κατ’ οίκον»), ώστε στη συνέχεια να προγραμματιστεί ο εμβολιασμός τους από αρμόδιο κλιμάκιο.


Το τρίγωνο της λάσπης: Αυτοί βρίσκονται πίσω από την επιχείρηση συκοφάντησης του Ανδρέα Κονδύλη

“Παρακαλούμε όποιος πολίτης ενδιαφέρεται να εμβολιαστεί κατ’ οίκον, να δηλώσει τη συμμετοχή του στα τηλέφωνα της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας: 210 9853580 και 210 9883140, καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) και ώρες 08:00-14:00” είπε ο δήμαρχος.
Για την καταγραφή των ενδιαφερομένων είναι απαραίτητα τα παρακάτω στοιχεία:
• Ονοματεπώνυμο
• Τηλέφωνο
• ΑΜΚΑ
• Διεύθυνση
Στα ίδια τηλέφωνα, παρέχονται πληροφορίες και διευκρινίσεις από το προσωπικό του Δήμου.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.