Νέα ληστεία σε βάρος ανηλίκων στην Ηλιούπολη – 11, 14 και 17 ετών οι δράστες




Ένα ακόμα περιστατικό ληστείας με θύμα ένα 14χρονο αγόρι και δράστες τρεις ανήλικους σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στην περιοχή της Ηλιούπολης.

Το νέο συμβάν έρχεται να προστεθεί πολλά παρόμοια περιστατικά που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα με συμμορίες ανηλίκων οι οποίες επιτίθενται σε συνομήλικους τους με σκοπό να τους αρπάξουν χρηματικά ποσά και κινητά κι οτιδήποτε πολύτιμο αντικείμενο έχουν στην κατοχή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα μέλη της τριμελούς συμμορίας που έβαλαν στο στόχαστρο τους τον 14χρονο, έχουν ηλικίες 11, 14 και 17 ετών. Κρατώντας μαχαίρια στα χέρια τους απείλησαν το θύμα τους και του ζήτησαν να τους δώσει το κινητό του τηλέφωνο.

Ο 14χρονος, χωρίς να προβάλει την παραμικρή αντίσταση παρέδωσε τη συσκευή του στους δράστες, οι οποίοι αμέσως τράπηκαν σε φυγή.



Ωστόσο ο ανήλικος που έπεσε θύμα των άγουρων ληστών, δεν έχασε χρόνο κι ειδοποίησε άμεσα τις αστυνομικές αρχές. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες στους τρεις δράστες. Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης/newsit.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.