Η ανάρτηση του δημάρχου Γλυφάδας για τον θάνατο του επικοινωνιολόγου Βασίλη Τοκάκη




Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του γνωστού επικοινωνιολόγου, Βασίλη Τοκάκη. Ο Βασίλης Τοκάκης άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 44 ετών έπειτα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Για την περιπέτεια της υγείας του είχε μιλήσει μάλιστα ανοιχτά ο ίδιος, ενώ έγραψε και βιβλίο με τις σκέψεις και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλε, από την πρώτη μέρα που διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο. Τα έσοδα του συγκεκριμένου βιβλίου («Άνοιξη μυαλού») διατέθηκαν στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα».

Ο Βασίλης Τοκάκης ήταν στέλεχος της ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ και γνωστός σύμβουλος Επικοινωνίας. Στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ το 2015, η υπογραφή του Τοκάκη ήταν καθοριστική για την υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη: αν και είχε δηλώσει πως δεν συμφωνεί μαζί του πολιτικά, αποτέλεσε την 50η υπογραφή ώστε να του δώσει το δικαίωμα της υποψηφιότητας.

Διετέλεσε συνεργάτης σε υπουργούς και κατόπιν υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η τελευταία του δουλειά ήταν σύμβουλος επικοινωνίας του Δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη. Στις 12 Νοεμβρίου του 2019 ο Βασίλης Τοκάκης διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο και στις 18 Νοεμβρίου του 2019 χειρουργήθηκε για πρώτη φορά.

Μερικές φορές τα λόγια δεν είναι αρκετά.
Δεν είναι αρκετά για να περιγράψουν τους κοινούς αγώνες, την κοινή προσπάθεια και τις μάχες.
Δεν είναι αρκετά για να περιγράψουν τις εντάσεις, τις δυσκολίες και τη φιλία που ακολούθησε.
Δεν είναι αρκετά για να περιγράψουν τη θλίψη.
Αντίο Βασίλη μου.
Ήσουν πάντα αληθινός μαχητής, πάντα μπροστάρης από την αρχή μέχρι το τέλος της ζωής σου.
Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ” έγραψε ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.