Γλυφάδα: Aπαράδεκτη ρατσιστική επίθεση στη Μέγκι Ντρίο – «Γύρνα πίσω στη χώρα σου Αλβανίδα»




Η Μέγκι Ντρίο έκανε μια δημόσια καταγγελία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καθώς τις τελευταίες 20 ημέρες δέχεται μια πρωτοφανή ρατσιστική επίθεση από δυο γειτόνισσες, στην Γλυφάδα.

Το μοντέλο έχει ήδη επισκεφτεί το Αστυνομικό Τμήμα και έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος των δύο γυναικών που την έβρισαν, εξαιτίας της αλβανικής καταγωγής της.

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε η Μέγκι Ντρίο «έκανα μια καταγγελία, για να πάνε οι αστυνομικοί για προειδοποίηση, πριν προχωρήσω σε κανονική μήνυση. Η ρατσιστική επίθεση έγινε από μια ιδιοκτήτρια ενός μαγαζιού με κοσμήματα στη Γλυφάδα και την κόρη της πριν από δέκα μέρες. Ξαφνικά χωρίς να τους ξέρω και χωρίς να τους έχω κάνει τίποτα…».

Η φραστική επίθεση στη Μέγκι Ντρίο από δύο γειτόνισσες
Και συμπληρώνει «πηγαίνω το πρωί και παίρνω το πρωινό μου, παρκάρω το αμάξι μου και επειδή έχω σκύλο αφήνω το παράθυρο ανοιχτό. Η κυρία αυτή έχει επιχειρήσει να μπει στο αυτοκίνητο για να ελέγξει το σκυλί, χωρίς να πάρει την άδεια μου. Όταν πήγα να της μιλήσω, γυρνάει και μου λέει ‘Πήγαινε στη χώρα σου Αλβανίδα!’. Μερικές μέρες μετά και η κόρη της φώναξε ‘Άει μ@ρή Αλβανίδα φύγε από εδώ’. Αυτό γίνεται τις τελευταίες 20 ημέρες».



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.