Επίσκεψη της Δόμνας Μιχαηλίδου στο ΠΙΚΠΑ Βούλας




Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα-Μαρία Μιχαηλίδου επισκέφτηκε την Τρίτη 27 Ιουλίου, το ΠΙΚΠΑ Βούλας. Σκοπός της επίσκεψης ήταν να παραβρεθεί στην πρώτη καλοκαιρινή εξόρμηση των μελών του κοινωφελούς, μη κερδοσκοπικού, φιλανθρωπικού ιδρύματος «Άσυλον Ανιάτων».

«Η μετακίνηση και η πρόσβαση στη θάλασσα πρέπει να είναι ισότιμο δικαίωμα για όλους τους ανθρώπους. Γι’ αυτό και η σημερινή μέρα για το Άσυλο Ανιάτων ήταν μέρα για εκδρομή στη θάλασσα!Χρησιμοποιώντας τα δύο, πλέον min-van, oι περιθαλπόμενοί μας, μαζί με τους συνοδούς τους, επισκέφτηκαν το ΠΙΚΠΑ Βούλας και έκαναν το πρώτο τους καλοκαιρινό μπάνιο» αναφέρει το ίδρυμα σε σχετική ανακοίνωσή του, επισημαίνοντας επίσης ότι η κυρία Μιχαηλίδου «στέκεται δίπλα στο έργο που επιτελούμε και στηρίζει τα σχέδιά μας για τη βελτίωση των υπηρεσιών του Ασύλου Ανιάτων και την περαιτέρω ανάπτυξή του».

«Η σημερινή ημέρα δίνει νόημα σε όλα αυτά για τα οποία εργαζόμαστε. Επιδιώκουμε ένα ισότιμο μέλλον, ώστε το καλοκαιρινό μπάνιο να μην είναι για κανέναν πολυτέλεια» τόνισε από την πλευρά η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.