Ένας ακόμα ολοκαίνουργιος πεζόδρομος στη Γλυφάδα (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Ο δήμος Γλυφάδας, δημιούργησε έναν καινούργιο χώρο περιπάτου, στην οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή, στο γκολφ. Όλη η υποδομή, σχεδιάστηκε από την αρχή. Στρώθηκε καινούργιο «δάπεδο», φυτεύτηκαν πολλά νέα δέντρα και εγκαταστάθηκε σύγχρονο δίκτυο φωτισμού, με καινούργια φώτα LED τελευταίας γενιάς.

“Ένας ακόμα ολοκαίνουργιος πεζόδρομος, ποιοτικός, νοικοκυρεμένος, φωτεινός’ αναφέρει σε σχετική ανάρτηση ο δήμαρχος, Γιώργος Παπανικολάου


“Όπως κάναμε στην άλλη εξωτερική πλευρά του Γκολφ Γλυφάδας (από Τσιτσάνη μέχρι Κανδρή), έτσι και στην Κωνσταντίνου Καραμανλή. Όλοι θυμόμαστε πόσο προβληματικός ήταν ο δρόμος αυτός και κυρίως πόσο μεγάλο πρόβλημα φωτισμού είχε.
Όταν ολοκληρωθεί – σύντομα – το σύνολο του έργου, περιμετρικά από το Γκολφ θα δείτε και θα απολαμβάνουμε όλοι μια από τις πιο όμορφες διαδρομές για βόλτα και αναψυχή. Η ζωή μας στη Γλυφάδα συνεχίζει να αλλάζει με έργα”.



Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Ένας ακόμα ολοκαίνουργιος πεζόδρομος στη Γλυφάδα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

  • 17/07/2021 at 11:12 πμ
    Permalink

    Μπραβο. Πολύ ωραίο. Φτιάχνονται πεζοδρόμια; Επειδή είδα ότι φτιάχτηκαν στην Φαιστού και Ακροκορινθου. Τα έφτιαξε η ΖΙΤΑΚΑΤ. Η εταιρεία που φτιάχνει τα έργα της Γλυφάδας. Και πληρώνεται από τον Δήμο Γλυφάδας. Μήπως να ενημερωθούμε πως μπορούμε να φτιάξουμε και τα υπόλοιπα πεζοδρομια; Εκτός και αν υπάρχουν εξαιρέσεις. Αλλά και για τυχόν εξαιρέσεις να υπάρξει ενημέρωση. Ευχαριστώ.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.