Τ. Θεοδωρικάκος: Έργα πνοής στον Άγιο Δημήτριο μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης»




Στη διαδικτυακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγίου Δημητρίου συμμετείχε χθες το απόγευμα – μετά από πρόσκληση της δημοτικής αρχής- ο βουλευτής της Ν.Δ Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο πρώην υπουργός Εσωτερικών, που κατά τη διάρκεια της θητείας του απέδειξε έμπρακτα τη στήριξή του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αναφέρθηκε στα σημαντικά έργα που έχουν δρομολογηθεί να γίνουν στο δήμο του Αγίου Δημητρίου.

Συγκεκριμένα, στον Άγιο Δημήτριο έχει εγκριθεί:

· Η ανάπλαση της περιοχής του Ασυρμάτου. Στα 68 στρέμματα θα δημιουργηθούν: Πολιτιστικό Κέντρο, αναψυκτήριο, χώροι άθλησης και ψυχαγωγίας μικρών και μεγάλων.



· Σύγχρονο Κολυμβητήριο με δύο πισίνες στην περιοχή ΕΚΤΕΛ

· Προσεισμικός έλεγχος σε 45 σχολικές μονάδες της πόλης καθώς και βελτιωτικά έργα σ’ όλες τις σχολικές μονάδες του Αγίου Δημητρίου

«Η κυβέρνηση έχει συνέχεια και συνέπεια. Στόχος είναι η ποιοτική αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών. Η πόλη του Αγίου Δημητρίου που μέχρι πριν από λίγο καιρό χαρακτηριζόταν ως ξεχασμένη γειτονιά του λεκανοπεδίου, τώρα μπαίνει στο χάρτη των σύγχρονων πόλεων. Τα έργα που θα υλοποιηθούν με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» θα δώσουν πνοή στο δήμο και θα βελτιώσουν αισθητά την ποιότητα ζωής των κατοίκων της πόλης του Αγίου Δημητρίου»  τόνισε ο κ. Θεοδωρικάκος κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.