Στον σύζυγο της Καρολάιν καταλήγουν οι έρευνες της ΕΛΑΣ




Ζougla Newsroom Μια σκηνή ζηλοτυπίας ή κάποιο άλλο μεγάλο μυστικό κρύβεται πίσω από τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά; Πρόκειται για ενέργεια ενός ανθρώπου ή υπάρχει και συνεργός στο έγκλημα; Έχει ερωτικό ή οικονομικό κίνητρο η δολοφονία της Καρολάιν αλλά και στη μία ή και την άλλη περίπτωση μήπως υπήρξαν συνεργοί σε μια τέτοια αποτρόπαια πράξη; Εάν λοιπόν έτσι έχουν τα πράγματα, από τη στιγμή μάλιστα που δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., εντυπωσιάζει η ψυχραιμία αυτού του ανθρώπου ο οποίος συμμετέχει σε μνημόσυνα και στο πένθος της οικογενείας της δολοφονημένης συζύγου του αλλά και  προβαίνει σε δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους πως θα βρεθούν οι δολοφόνοι της γυναίκας του.

.Δεν πρόκειται για θεωρία συνομωσίας αλλά για μια τραγική επαλήθευση του κανόνα που θέλει το μεγαλύτερο ποσοστό όλων των εγκλημάτων που καταλήγουν σε δολοφονία της συζύγου, να οφείλονται στο έτερον ήμισυ του ζευγαριού. Αυτός ο κανόνας φαίνεται πως ισχύει και στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, αφού σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΛ.ΑΣ. διαθέτει πλέον επαρκή στοιχεία για να «δέσει» τον δολοφόνο

Τα στοιχεία αυτά προήλθαν από την τεχνολογική επεξεργασία των data από την κάμερα ασφαλείας του σπιτιού (από την οποία είχε αφαιρεθεί ο δίσκος καταγραφής πριν τη δολοφονία), το βιομετρικό ρολόι του θύματος και το κινητό τηλέφωνο του συζύγου.  Καταλυτικό ρόλο στη διαλεύκανση της υπόθεσης φαίνεται πως διαδραματίζει το βιομετρικό ρολόι, αφού η καταμέτρηση των παλμών της άτυχης Καρολάιν δεν συνάδει με το αφήγημα που έδωσε στην Αστυνομία ο σύζυγός της.

Δηλαδή η  αυξομείωση των παλμών δεν δικαιολογείται από την αλληλουχία των γεγονότων όπως την διατύπωσε ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος. Πιο ξεκάθαρα, το βιομετρικό ρολόι έδωσε την πραγματική ώρα θανάτου του θύματος, η οποία δεν συμπίπτει με τις καταθέσεις του συζύγου. Τέλος φαίνεται πως σε κάποιο κινητό τηλέφωνο του ζευγαριού ανιχνεύθηκαν κάποιες επαφές οι οποίες και αυτές δεν δικαιολογούνται από το αφήγημα του συζύγου.



Σε οποιαδήποτε περίπτωση, ανώτεροι αξιωματούχοι της ΕΛ.ΑΣ., υποστηρίζουν πως οι διωκτικές Αρχές έχουν στα χέρια τους επαρκή στοιχεία για να στηρίξουν το κατηγορητήριο. Άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος που οι εξελίξεις επιταχύνθηκαν τα τελευταία 24ωρα.

Όμως, όπως επιτάσσει ο απαράβατος κανόνας στην αστυνομική έρευνα, για να υπάρξει δολοφονία πρέπει να έχει βρεθεί το όπλο και να έχει αποσαφηνιστεί το κίνητρο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο σύζυγος της Καρολάιν ο οποίος επέστρεψε εσπευσμένα από την Αλόννησο με συνοδεία αστυνομικών για να παρουσιαστεί στη  Γ.Α.Δ.Α. δεν ήταν σε θέση να απαντήσει στα ερωτήματα που του υπέβαλαν οι αστυνομικοί της διεύθυνσης ανθρωποκτονιών.

Έχουμε δηλαδή πλήρη ανατροπή στην υπόθεση με βασικό ύποπτο κατά την Αστυνομία να είναι ο σύζυγος της Καρολάιν, ο οποίος δεν είναι σε θέση να απαντήσει στα καίρια ερωτήματα που του υποβάλλει η Διεύθυνση Ανθρωποκτονιών.

Σύμφωνα με τις ανωτέρω αστυνομικές πηγές, έχει καταπέσει ο πυρήνας του αφηγήματος του συζύγου της Καρολάιν, αφού πλέον εκτιμάται εκ των πραγμάτων πως δεν υπήρξε ληστεία.

Οι αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε ο πιλότος

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο σύζυγος της άτυχης Καρολάιν υπέπεσε στις παρακάτω αντιφάσεις:

-Είχε καταθέσει ότι τον έδεσαν πισθάγκωνα, ενώ βρέθηκε ότι είχε δεθεί σε εμβρυακή στάση.

-Κατέθεσε ότι λιποθύμησε, αλλά απεδείχθη από την έρευνα ότι χρησιμοποιούσε το κινητό του.

-Κλείδωνε και ξεκλείδωνε το κινητό του αρκετές φορές ενώ υποτίθεται ότι ήταν λιπόθυμος και δεμένος πισθάγκωνα.

-Η κάμερα στο ισόγειο κατέγραψε στις 12 τα μεσάνυχτα της 11ης Μαΐου, τον 32χρονο Μπάμπη με το παιδί στην αγκαλιά του. Στη 1:19 πμ η κάμερα στο ισόγειο διεκόπη οριστικά. Οι ληστές ήρθαν πολύ αργότερα σύμφωνα με τα όσα έχει καταθέσει ο ίδιος ο πιλότος.

Η Καρολάιν ήθελε να φύγει από το σπίτι μαζί με το παιδί

Υπάρχουν ακόμα πληροφορίες πως η Καρολάιν το τελευταίο διάστημα ήθελε να φύγει από το σπίτι μαζί με το παιδί και έψαχνε να βρει κάποιο ξενοδοχείο για να μείνει. Μάλιστα από τα sms τα οποία έχουν ανταλλάξει φαίνεται ότι το ζευγάρι είχε προστριβές. Πληροφορίες αναφέρουν πως ακόμα και το βράδυ της δολοφονίας φαίνεται ότι είχαν καυγαδίσει με το θύμα να βρίσκεται στη σοφίτα και τον πιλότο στο ισόγειο.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.