Στην πλατεία της Βάρκιζας συνεχίζονται τα γυρίσματα της ταινίας «Greek Freak»




Πρόκειται για μια ταινία, η οποία είναι εμπνευσμένη από τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο και πρόκειται να προβάλει διεθνώς την Ελλάδα, όπως έχει συμβεί στο παρελθόν και με άλλες διεθνείς παραγωγές που γυρίστηκαν στην Ελλάδα. Μετά το κέντρο της Αθήνας και την γειτονιά που μεγάλωσε ο Γιάννης, το σκηνικό μεταφέρεται στην παραλία της Βάρκιζας.

Η ταινία αναφέρεται στη ζωή των γονιών του Γιάννη Αντεκουνούμπο, του Τσαρλς και της Βέρα, οι οποίοι έρχονται στην Ελλάδα από την πατρίδα τους τη Νιγηρία για μια καλύτερη ζωή. Η ταινία δείχνει τις δυσκολίες της οικογένειας στο να ζήσει στην Ελλάδα και να μεγαλώσει τα παιδιά της, αλλά και τις προσωπικές δυσκολίες του Γιάννη, από την παιδική του ηλικία μέχρι να φθάσει στην κορυφή του παγκοσμίου μπάσκετ. Στην ταινία φαίνεται το πως τελικά οι δύο από τους γεννημένους στην Ελλάδα γιούς, ο Γιάννης και ο Θανάσης, ασχολούνται με το μπάσκετ και η οικογένεια καταλαβαίνει ότι τα παιδιά τους μπορούν να διακριθούν στο άθλημα αυτό. Κάποια στιγμή, γίνεται στον Γιάννη πρόταση από ομάδα μπάσκετ της Ισπανίας, αλλά τελικά αυτός εξασφαλίζει θέση στα Drafts του NBA to 2013 και επιλέγεται από τους Milwaukee.

Ποιος υποδύεται τον ρόλο του Γιάννη Αντεκούνμπο

Η ταινία γυρίζεται με ελληνική χρηματοδότηση και ναπτύσσεται από την Walt Disney Studios για την Disney Plus. Η ελληνική εταιρεία παραγωγής είναι η «Faliro House Productions», η οποία είχε συμμετάσχει και στην παραγωγή της σειράς «Little Drummer», μία από τις πρώτες διεθνείς παραγωγές που γυρίστηκαν και στην Ελλάδα με ενίσχυση του «νόμου Κρέτσου».



Οσο για τους πρωταγωνιστές, ο Ούτσε Αγκάντα θα πρωταγωνιστήσει ως το αστέρι του ΝΒΑ και θα υποδυθεί τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Η Λάιντεντ Μπαντάκι θα υποδυθεί στην ταινία την μητέρα του μπασκετμπολίστα Βέρια και ο Ντέοο Οκενέι θα παίζει τον Τσαρλς, τον πατέρα του. Η ονομασία του φιλμ προέρχεται από το παρατσούκλι του σπουδαίου μπασκετμπολίστα και θα επικεντρώνεται στα παιδικά χρόνια του Γιάννη Aντετοκούνμπο, τις δυσκολίες που πέρασε και την τεράστια άνοδο της καριέρας του. Σωτήρης Τριανταφύλλου/sports3.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.