Παραλία Αγίας Μαρίνας: Επιτέθηκαν σεξουαλικά σε νεαρή γυναίκα και το μετέδιδαν live




Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στην παραλία της Αγίας Μαρίνας Κορωπίου το απόγευμα της Κυριακής όταν νεαρό ζευγάρι δέχτηκε επίθεση καθώς ετοιμαζόταν να αποχωρήσει από την πλαζ, κατευθυνόμενοι προς το ΙΧ όχημά τους.

Η γυναίκα αναγκάστηκε να μείνει μόνη στο χώρο στάθμευσης όταν μια ομάδα έξι ατόμων την περικύκλωσε και άρχισε να την βιντεοσκοπεί με κινητό. Ακολούθως, ένα από τα άτομα της έσκισε τη μπλούζα για να συνεχιστεί η βιντεοσκόπηση. Η γυναίκα άρχισε να φωνάζει έντρομη και αμέσως οι θύτες απομακρύνθηκαν.

Κατόπιν, στο σημείο έσπευσε η αστυνομία, ενώ άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ αναζήτησαν, εντόπισαν και προσήγαγαν δύο άτομα, υπηκόους Πακιστάν, στο οικείο αστυνομικό τμήμα. Η γυναίκα τα αναγνώρισε ως μέλη της ομάδας επίθεσης σε βάρος της.

Από τις Αρχές διαπιστώθηκε μαλιστα, ότι το θύμα δεν είχε απλώς βιντεοσκοπηθεί με το κινητό, αλλά είχε μεταδοθεί και live αναμετάδοση της στιγμής σε ιστοσελίδα.



Οι άνδρες συνελήφθησαν και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για προσβολή της γεννετήσιας αξιοπρέπειας και απειλή.

Πλέον, αναμένεται η προφυλάκισή τους και συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπολοίπων τεσσάρων ατόμων που συμμετείχαν στην επίθεση. Πηγή: ertnews.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.