Mαφιόζικη εκτέλεση 45χρονου κομμωτή




Σε εν ψυχρώ δολοφονία με τρόπο που θυμίζει Μαφία παραπέμπουν τα στοιχεία της έρευνας για τον θάνατο του 45χρονου κομμωτή από την Καλλιθέα της Κατερίνης, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τη Δευτέρα και η σορός του βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης απανθρακωμένη σε ένα χωράφι δίπλα στον φράκτη του νεκροταφείου του χωριού.

Κι αυτό γιατί η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι, πριν τυλιχτεί στις φλόγες, ο 45χρονος είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι από τον δολοφόνο ο οποίος τον είχε δέσει πισθάγκωνα και του είχε φορέσει κουκούλα! Μάλιστα, ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι η σφαίρα είχε καρφωθεί στο μάτι του θύματος, που βρήκε ακαριαίο θάνατο! Στη συνέχεια, ο εκτελεστής έβαλε φωτιά στην σορό, πιθανότατα για να εξαφανίσει τυχόν ίχνη του ή ελπίζοντας να καθυστερήσει την αναγνώριση. Όμως, ένας περαστικός εντόπισε το πτώμα και ειδοποίησε έντρομος την Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κατερίνης έχουν στα χέρια τους οπτικό υλικό από κάμερες στην ευρύτερη περιοχή, το οποίο έχει καταγράψει ένα όχημα να κινείται προς την κατεύθυνση όπου βρέθηκε η σορός του 45χρονου. Μάλιστα, έχουν κάνει τρεις προσαγωγές υπόπτων οι οποίοι έχουν παρελθόν με υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών και ανακρίνονται, καθώς υπάρχουν στοιχεία ότι είχαν επαφές με τον 45χρονο κομμωτή ο οποίος ήταν χρήστης και είχε επιστρέψει πριν λίγο καιρό από την Αυστραλία, όπου ζούσε. Mάνος Τσαγκαράκης/protothema.gr



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.