“Η Αργυρούπολη έχει γράψει την δική της ιστορία στον χώρο της καλλιτεχνικής κολύμβησης”




ANO ARGYROUPOLIS: Από την αντιπρόεδρο του συλλόγου μας Σταυρακοπούλου Ελένη, ζητήθηκε να αναρτήσουμε το παρακάτω κείμενο. Η κυρία Σταυρακοπούλου, υπήρξε επί σειρά ετών πρόεδρος του ΑΝΟΑ και πριν προεδρεύσει ήταν και έφορος συγχρονισμένης (καλλιτεχνικής σήμερα) κολύμβησης και έχει γνώση άμεση σε όσα αναφέρεται και κάθε λόγο, πιστεύουμε, να ζητάει να αποδοθούν «τα του Καίσαρος τω Καίσαρι». Πόσο μάλλον όταν αφορά την ιστορία του Συλλόγου μας που υπήρξε αιμοδότης της Εθνικής Ομάδας Συγχρονισμένης Κολύμβησης. Η επιτυχία της ΕΟ καλλιτεχνικής κολύμβησης να προκριθεί στους Ολυμπιακούς του Τόκυο μας χαροποιεί και είναι δικαίωση των κόπων των αθλητριών και των προπονητών τους πρωτίστως , αλλά και της υποστηρικτικής δουλειάς των συλλόγων και τους ευχόμαστε Καλή Επιτυχία!«Θερμά συγχαρητήρια στις προπονήτριες και στις αθλήτριες της Ε.Ο. καλλιτεχνικής κολύμβησης για την πρόκρισή τους στους Ο.Α. του Τόκυο. Θερμά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της ΚΟΕ Κυριάκο Γιαννόπουλο και στην Έφορο καλλιτεχνικής κολ. Καράμπελα Δέσποινα για τον άψογο και καινοτόμο σχεδιασμό. Συγχαρητήρια στον κ. Καπράλο για την σημαντική υποστήριξη της προετοιμασίας της Ε.Ο.

Αυτή η επιτυχία είναι το αποκορύφωμα μιας επίπονης προσπάθειας πολλών χρόνων των Σωματείων, μεταξύ αυτών και του ΑΝΟΑ. Η οικειοποίηση της οποιασδήποτε επιτυχίας ήταν προσφιλής μέθοδος τα προηγούμενα χρόνια από διάφορους…… Ευτυχώς αυτή τη χρονική περίοδο φαίνεται ότι έπαψε επιτέλους να ισχύει. Η σκληρή δουλειά, οι αξίες του ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ και η ψυχή είναι η συνταγή της επιτυχίας.Ο Σύλλογός μας αισθάνεται περήφανος που πρόσφερε στην ΕΟ αθλήτριες όπως η Πλατανιώτη, Παπάζογλου, Αλζιγκούζη-Κομηνέα, Μισίκιεβιτς, Καριόρη. Ανεξάρτητα σε ποιο Σύλλογο βρίσκονται αυτή τη στιγμή, οι αθλήτριες αυτές και ειδικά οι τρεις πρώτες μεγάλωσαν «κυριολεκτικά» στον ΑΝΟΑ. Τις μεγάλωσαν οι προπονήτριες του ΑΝΟΑ: Γερασίμοβα Όλγα, Πρασόλοβα Έλενα, Ντόμαλη Σταυρούλα, Μπλαντένοβα Αλμπένα, Γκούτσεβα Αναστασία. Η κάθε μια από τις παραπάνω έβαλε το λιθαράκι της στο χτίσιμο της αθλητικής τους σταδιοδρομίας. Η ιστορία κάθε συλλόγου γράφεται με τις επιτυχίες του και την πορεία του στο χρόνο.

Η Αργυρούπολη έχει γράψει την δική της ιστορία στον χώρο της καλλιτεχνικής. Ξεκινώντας το 1990 με την Έλενα Παπαϊωάννου, έδωσε τις πρώτες της αθλήτριες στην ΕΟ , την Βενετία Στασινοπούλου και την Νατάσα Σιώζου. Ακολούθησε η Σαββίνα Αναστασίου που συμμετείχε στο ομαδικό του 2004 στην Ολυμπιάδα της Αθήνας. Στη συνέχεια η Αργυρούπολη έδωσε στην ΕΟ τις «τεράστιες» αθλήτριες, όπως η Δέσποινα Σολωμού, Ανθοπούλου Ναταλία, Ραμνιώτη Άρια, Μαλκογεώργου Σοφία. Το 2012 η Αργυρούπολη έστειλε για δεύτερη φορά αθλήτριές της στην Ολυμπιάδα του Λονδίνου με το ντουέττο Πλατανιώτη-Σολωμού. Δυστυχώς η τεράστια αυτή δουλειά δύο δεκαετιών του Συλλόγου τερματίστηκε άδικα και με ανορθόδοξο τρόπο…….Παρ’ όλα αυτά ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ για την διαχρονική δουλειά μας που ακόμα δίνει καρπούς. Οι αθλήτριες είναι τα παιδιά μας. Δεν θα πάψουμε ποτέ να τα αγαπάμε και να στα στηρίζουμε με κάθε τρόπο. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.