“Έξυπνες” στάσεις για τη Δημοτική Συγκοινωνία Ελληνικού – Αργυρούπολης
O Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης, εγκατέστησε ηλεκτρονικές πινακίδες έξυπνων στάσεων τεχνολογίας LED ενώ στα 4 λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας τοποθετήθηκαν οθόνες TFT πληροφόρησης επιβατών και υπολογιστές οχημάτων.
Τα παραπάνω σε συνεργασία με τα συνοδευτικά λογισμικά και εφαρμογές υπό την ομπρέλα του κεντρικού Διαχειριστικού Λογισμικού TMS Cloud παρέχουν τα μέσα για τη συνολική και ενοποιημένη τηλεματική διαχείριση της δημοτικής συγκοινωνίας και την πολυκαναλική ενημέρωση των επιβατών για τους χρόνους άφιξης των λεωφορείων στις στάσεις.
Πέραν των πινακίδων στις στάσεις, οι πολίτες θα έχουν την δυνατότητα να ενημερώνονται, σε πραγματικό χρόνο, για τα δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας καθώς και τον εκτιμώμενο χρόνο διέλευσης των λεωφορείων από όλες τις στάσεις, μέσω διαδικτυακής πύλης, mobile εφαρμογής για smartphone και μέσω αποστολής SMS.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΧΑΡΤΕΣ- ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ- ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΛΕΟΦΩΡΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΔιαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο ““Έξυπνες” στάσεις για τη Δημοτική Συγκοινωνία Ελληνικού – Αργυρούπολης

  • 09/06/2021 at 11:18 μμ
    Permalink

    Πολύ καλό.Να τοποθετηθεί και στον δημο Γλυφάδας γιατί αυτά που υπάρχουν από την αρχή χάλαγαν. Ακόμα δρομολόγια δεν μπορείς να δεις κάπου. Τις ώρες.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.